Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με την τέφρα και την περιουσία της ηθοποιού
Τηλεόραση

Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με την τέφρα και την περιουσία της ηθοποιού

Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με την τέφρα και την περιουσία της ηθοποιού

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της στην εκπομπή «Επί τόπου»

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο τρόπος που βρέθηκε αιμόφυρτη στο σπίτι της η Μαίρη Χρονοπούλου στα οποία πολλάκις έχει αναφερθεί ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Επί τόπου», ο κ. Χατζημιχάλης επανέφερε το θέμα εστιάζοντας στην ιατροδικαστική έρευνα που δεν ασχολήθηκε με το πώς προκλήθηκε ο βαρύς τραυματισμός της ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ιατροδικαστική αναφέρεται πως η Μαίρη Χρονοπούλου εξέπνευσε εξαιτίας του τραύματος στο κεφάλι.  «Δεν έχει μπει στο θέμα πώς έγινε ο τραυματισμός. Λέει υπό διερεύνηση» δήλωσε ο Δημήτρης Χατζημιχάλης στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη.

Όσον αφορά την περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου, είναι γνωστό ότι το σπίτι με το κτήμα της Παιανίας έχουν γίνει δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού. «Ο καθένας λέει τα δικά του και με τον κ. Γιαννόπουλο έχουμε διαφορετικές απόψεις. Τη Δευτέρα θα κάνουμε μία συνάντηση οι φίλοι και θα κοιτάξουμε να δούμε ποια ήταν η πραγματική επιθυμία της Μαίρης».

Σε ερώτηση για την τέφρα της αείμνηστης ηθοποιού, ο κ. Χατζημιχάλης είπε πως «η Μαίρη άλλαζε συχνά άποψη. Το θέμα της αποτέφρωσης ήταν κατασταλαγμένο, υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση, όρισε και γραφείο τελετών. Στο ίδιο έγγραφο υπάρχει η δήλωση να ριχτεί η στάχτη στη θάλασσα του Σουνίου, κάτω από τις Καβοκολώνες. Το έγγραφο έχει ημερομηνία Απρίλιο του 2019».

Μαίρη Χρονοπούλου: «Τα αντικείμενα δεν περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο δωρεάς»

Όσον αφορά τα αντικείμενα της Μαίρης Χρονοπούλου, «δεν υπάρχουν στο συμβόλαιο δωρεάς αλλά λέει ο κ. Γιαννόπουλος ότι περιλαμβάνονται αλλά αρχικώς έλεγε πως δεν περιλαμβάνονται. Εμάς μας ενδιαφέρει να διασφαλίσουμε το μέλλον της οικίας. Ο κ. Γιαννόπουλος έλεγε να το κάνει μουσείο και αν αυτό γίνει τότε τα αντικείμενα πρέπει να παραμείνουν εκεί. Εάν όμως δεν γίνει αυτά τα πράγματα πρέπει να φυλαχτούν σαν παρακαταθήκη της Μαίρης και αργότερα να γίνει μουσείο».

Τα κλειδιά του σπιτιού

«Στο σπίτι μένει η οικιακή βοηθός. Πρέπει να γίνει σφράγιση από το Ειρηνοδικείο, να διοριστεί εκκαθαριστής κληρονομιάς. Πρέπει να συνεννοηθούμε με τον κ. Γιαννόπουλο να δούμε τι προτίθεται να κάνει».

Διαβάστε επίσης

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Μαίρη δεν ήθελε να τη δει όλη η Ελλάδα νεκρή»