Μανούσος Μανουσάκης: «Ο τίτλος της νέας μου σειράς θα είναι….»
Τηλεόραση

Μανούσος Μανουσάκης: «Ο τίτλος της νέας μου σειράς θα είναι….»

Μανούσος Μανουσάκης: «Ο τίτλος της νέας μου σειράς θα είναι….»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή, Ελένη

Στην εκπομπή, Ελένη, παραχώρησε συνέντευξη ο Μανούσος Μανουσάκης και μιλά για τη νέα του σειρά αλλά και την καλλιτεχνική του πορεία.

«Ο τίτλος της νέας σειράς είναι “Το δίχτυ” που μεταφορικά συμβολίζει το δίχτυ που μας πιάνει όλους και σπαρταράμε όλοι μέσα του.

Ο υπότιτλος είναι “Το έγκλημα είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας” και το πρώτο μας σενάριο αφορά στην ενδοσχολική και την εφηβική βία.

Μείζον θέμα στις μέρες μας, δεν λέτε τίποτα. Ίσως είναι το κυριότερο, το κυρίαρχο και το πιο σημαντικό και το πιο απειλητικό διότι αυτοί οι έφηβοι που εκφράζονται έτσι θα είναι αύριο γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί.

Θα είναι η αυριανή κοινωνία μας. Μας ενδιαφέρει το θύμα, πως προκύπτει ένα θύμα, γιατί αυτό το παιδί είναι θύμα και γιατί το άλλο είναι θύτης;

Ποια είναι η οικογενειακή του κατάσταση και κυρίως, αυτό που μας ενδιαφέρει, ποιο είναι αυτό το σύστημα παιδείας που δεν κατορθώνει να γοητεύσει τη νεολαία και το θεωρεί άχρηστο.

Ποτέ δεν πληρωθήκαμε αυτά που έπρεπε να πληρωθούμε. Δεν παραπονούμαι, τα λεφτά ήταν πολύ καλά και τα παίρναμε και έρχονταν στον επιχειρηματία. Υπήρχε μια σχέση υπέροχη».

Διαβάστε επίσης

Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν θα διακινδύνευα να ζητήσω συμβουλή από τον Απόστολο Γκλέτσο»