Μάρα Δαρμουσλή: «Όταν είπα στον γιο μου ότι θα του κάνω αδελφάκι, μου είπε “δεν περίμενες λίγο να σου κάνω εγώ εγγονάκι;”»
Τηλεόραση

Μάρα Δαρμουσλή: «Όταν είπα στον γιο μου ότι θα του κάνω αδελφάκι, μου είπε “δεν περίμενες λίγο να σου κάνω εγώ εγγονάκι;”»

Μάρα Δαρμουσλή: «Όταν είπα στον γιο μου ότι θα του κάνω αδελφάκι, μου είπε “δεν περίμενες λίγο να σου κάνω εγώ εγγονάκι;”»

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στην εκπομπή Ελένη

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την αποχή της από το χώρο του μόντελινγκ λόγω της πρώτης εγκυμοσύνης , για τους τρεις άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της και την καριέρα της.

«Είμαι μια full time μαμά, αλλιώς ήταν στα είκοσι, αλλιώς στα σαράντα. Στα είκοσι είσαι με την άγνοια και την ορμή της νιότης, τώρα μετά απο κάποια ηλικία το χαίρεσαι γιατί γίνεται πιο συνειδητά. Το πρώτο μου παιδί έγινε τυχαία. Ήταν το πιο όμορφο ”λάθος”, γιατί πλέον τα αγαπάω τα λάθη και δεν είχα το φόβο μήπως δεν επιστρέψω στη δουλειά», είπε αρχικά.

Αναφερόμενη στην αποχή της από το χώρο του μόντελινγκ, είπε:

«Ουσιαστικά μέχρι και σχεδόν έγκυος δούλεψα και με το που γέννησα μέσα στις είκοσι μέρες τρέχαν τα συμβόλαια έπρεπε να επανέλθω. Έλειπα πάρα πολύ καιρό, ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι, ίσως η καραμέλα που χρύσωνε το χάπι ήταν ότι δεν περνάμε ποσοτικό χρόνο αλλά ποιοτικό. Έχασα παρά πολλά πράγματα από το μεγάλωμα του Άγγελου και τώρα πιστεύω ότι έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι η μαμά έπρεπε να δουλέψει και ήταν αλλιώς η εποχή».

Για τους τρεις άντρες στη ζωή της και τον σύζυγό της, είπε:

«Έχω τρεις άντρες στη ζωή μου, έναν άνδρα σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές φάσεις. Ο Άγγελος έχει καλλιεργήσει ένα ιδιαίτερο χιούμορ και όταν του είπα ότι θα του κάνω αδελφάκι μου είπε, ”δεν περίμενες λίγο ακόμα να σου κάνω εγώ εγγονάκι;”. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε πάντα αγοράκι για αδελφάκι οπότε τώρα είναι ο μεγάλος αδελφός σε όλα του».

«Προσπαθούσα μέσα στα πλαίσια της εφηβείας να του εξηγήσω ότι θέλω να ξαναφτιάξουμε οικογένεια. Μέσα στα χρόνια που συζεί με τον σύζυγό μου έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι παρά πολύ ωραία η σχέση τους και μου αρέσει πολύ».

Επίσης μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, τι είπε:

«Η καριέρα μου στο μόντελινγκ μου άφησε μια γεύση γλυκιά και νοσταλγική. Ίσως το μόντελινγκ βρήκε πάτημα πάνω στις ανορεξίες και στην βουλιμία που αντιμετώπισα γιατί ως επάγγελμα έχει κάποια στάνταρ όσον αφορά τον σωματότυπο. Ταλαιπωρήθηκα δεν μπορώ να πω όχι. Αυτά τα θέματα υγείας δεν τα ήξεραν οι γονείς μου έτσι ώστε να παρατηρήσουν κάτι στο τρόπο ζωής μου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Μάρα Δαρμουσλή: «Τη βουλιμία μου την αντιμετώπισα αργότερα. Δεν έκανα εμετούς! Έπαιρνα χάπια και…»