Μαρία Μπεκατώρου: Θα δεχόταν να εμφανιστεί με χαμηλά παπούτσια στην τηλεόραση;
Τηλεόραση

Μαρία Μπεκατώρου: Θα δεχόταν να εμφανιστεί με χαμηλά παπούτσια στην τηλεόραση;

Μαρία Μπεκατώρου: Θα δεχόταν να εμφανιστεί με χαμηλά παπούτσια στην τηλεόραση;

Όσα είπε η παρουσιάστρια του Mega στο περιοδικό ΟΚ! για τον σύζυγό της, την ηλικία της αλλά και την εικόνα της

Στον Πάνο Τσουκαρά και το περιοδικό ΟΚ! μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της, τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο αλλά και πώς νιώθει που γίνεται 50.

Σου λείπει κάτι από τη ζωή σου;

Αισθάνομαι ευγνώμων και πλήρης από τη ζωή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι καλά και αυτό μου φτάνει. Έχω ελάχιστους φίλους που με αγαπούν ειλικρινά, χωρίς δεύτερες σκέψεις, και αυτή η αγάπη των λίγων ανθρώπων που έχω γύρω μου είναι το νόημα της ευτυχίας μου.

Τι σου αρέσει να κάνεις στην καθημερινότητά σου;

Τις Τρίτες, αν δεν έχω γύρισμα, σίγουρα θα πάω στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς μου. Επίσης, αν έχω χρόνο, κάθομαι με τις ώρες στο σουπερμάρκετ. Έχει τύχει να περάσω και μιάμιση ώρα εκεί, είναι αγχολυτικά. Επίσης, μου αρέσει να βρίσκομαι με φίλους μου και να πηγαίνω βόλτες με τον Αντώνη (σ.σ.Αλεβιζόπουλο, τον σύζυγό της). Τέτοια απλά πράγματα μου αρέσουν. Το αγαπημένο μου όμως είναι να είμαι στην κουζίνα του σπιτιού μου και να μαγειρεύω .

Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου;

Κάνω πολύ ωραίες σούπες και κοκκινιστό.

Δέχεσαι πολλή αγάπη από τον κόσμο. Θυμάσαι κάποιο σχόλιο που σε συγκίνησε;

Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Είναι συγκινητική η αγάπη που μου δείχνουν γενικά. Δεν είναι δεδομένο να σε αποδέχεται ο κόσμος ή να σε αγαπάει. Είναι προσωπική κατάκτηση. Το καλοκαίρι μού έλεγαν άνθρωποι που ήταν γύρω μου «βγαίνεις, γνωρίζεις τόσο κόσμο, σου μιλάνε» και τους απαντούσα «συγγνώμη, τότε γιατί την κάνω αυτή τη δουλειά;». Αν δεν θες να σου μιλάνε στον δρόμο επειδή σε αναγνωρίζουν, κάνεις μια άλλη. Βέβαια, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Για παράδειγμα, αν αισθάνομαι πολύ κουρασμένη και δεν έχω τη διάθεση να έχω αυτή την αλληλεπίδραση με τον κόσμο, θα κάτσω σπίτι μου.

Στο τέλος της ημέρας τι είναι αυτό που σε ηρεμεί;

Μου αρέσει όταν γυρνάω αργά στο σπίτι –ας πούμε, μια ημέρα που έχω γυρίσματα– να βλέπω τον Αντώνη και το σκυλάκι μας, τη Μαρντώ, να με περιμένουν. Κάθομαι λίγο μαζί τους, ηρεμώ και μετά πηγαίνω για ύπνο.

Τα 23 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό σου, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, σε διαμόρφωσαν σε αυτό που είσαι σήμερα;

Όχι, με διαμόρφωσαν πολύ τα χρόνια που έζησα με την οικογένειά μου. Ο Αντώνης με έκανε να βρω τις ισορροπίες στη δουλειά μου. Γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή, οπότε συμπορευτήκαμε σε όσα ήρθαν από εκείνη τη στιγμή και μετά.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια είναι συμπαρουσιαστές εκπομπών. Θα μπορούσατε να το τολμήσετε με τον Αντώνη;

Όχι, καλέ. Ο άντρας μου ήταν στην Πολεμική Αεροπορία, τι να κάνει στην τηλεόραση; Αισθάνεται άβολα να μιλάει στις κάμερες. Δεν αντέχει καθόλου.

Τον Φεβρουάριο θα κλείσεις τα 50. Σου αρέσει να κάνεις απολογισμό της ζωής σου;

Όχι, δεν έχω μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω πως όλα έγιναν όπως έπρεπε. Δεν αναμοχλεύω πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος, γιατί δεν έχει κανένα νόημα κατά τη γνώμη μου.

Η μικρή Μαρία θα ήταν περήφανη για όσα έχεις καταφέρει;

Νομίζω πως ο μικρός μου εαυτός θα ήταν όντως περήφανος για όσα έχω στη ζωή μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ βέβαια πως θα φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.

Είσαι από τις πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Μιλάς για την εικόνα σου, για όσα έχεις κάνει, για αυτά που δεν θα έκανες. Έχεις μετανιώσει για κάτι που έχεις πει δημόσια;

Όχι. Έχω μάθει στη ζωή μου να μοιράζομαι την αλήθεια μου.

Κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη, αισθάνεσαι όμορφη;

Αισθάνομαι καλά με την εικόνα μου. Υπάρχουν φορές που μου αρέσω περισσότερο, κάποιες άλλες λιγότερο. Δεν έχω όμως σχέση εξάρτησης με τον καθρέφτη.

Αν έπρεπε να εμφανιστείς στην τηλεόραση με χαμηλά παπούτσια, θα το δεχόσουν;

Δεν θα έβγαινα ποτέ φορώντας sneakers. Δυστυχώς, δεν είμαι και το πρώτο μπόι. Στην καθημερινότητά μου βέβαια δεν φοράω τακούνια. Στη δουλειά δεν γίνεται, πρέπει να υπάρχει κάποιο ύψος και αφού δεν το έχω μου το δίνουν τα τακούνια. (Γελάει.)

Διαβάστε επίσης

Μαρία Μπεκατώρου: «Ένιωσα πιεσμένη όταν έπρεπε να σχολιάζω…»