Μαρία Κορινθίου: «Η κόρη μου θα με διαλύσει που μιλάω για αυτή»
Τηλεόραση

Μαρία Κορινθίου: «Η κόρη μου θα με διαλύσει που μιλάω για αυτή»

Μαρία Κορινθίου: «Η κόρη μου θα με διαλύσει που μιλάω για αυτή»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την εφηβεία της κόρης της Ισμήνης και για την υποψηφιότητά της στις εκλογές που πέρασαν

Η Μαρία Κορινθίου καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time μίλησε για την κόρη της Ισμήνη, για την περίοδο της εφηβείας και για την υποψηφιότητα της στις εκλογές.

«Βρισκόμαστε στη φάση εφηβείας, μια ηλικία που προσπαθούν τα παιδιά να δείξουν την αυτονομία τους. Μου πέφτει βαρύ, από εκεί που είναι κοριτσάκι ξαφνικά, αρχίζουν τα μαμά άσε με, μαμά κλείσε την πόρτα. Φυσικά και βγαίνει και προσπαθώ να κρατήσω μια ισορροπία. Εγώ δεν είμαι ήρεμη, φοβάμαι κιόλας, τα πράγματα έχουν αγριέψει. Ο Γιάννης είναι μπαμπάς σε ένα κορίτσι, οπότε καταλαβαίνεις το τι μπορεί ο ίδιος ο Γιάννης να περνάει.

«Θα με διαλύσει που μιλάω για αυτή. Έχει ασκήσει βέτο, δεν μιλάμε για αυτήν, δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες. Μέχρι πριν από ένα χρόνο ήθελε να ακολουθήσει την υποκριτική, φέτος μου το άλλαξε. Θέλει να γίνει δικηγόρος».

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της στις εκλογές:

«Δεν στεναχωρέθηκα που δεν βγήκα, είμαι σε μια φάση της ζωής μου που επιλέγω πέντε πράγματα. Είμαι της άποψης ότι ενεργειακά έρθει στην ζωή μου, θα είναι αυτό που πρέπει να έρθει. Όλα για καλό».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου στο παρακάτω βίντεο: