Μαρία Σολωμού: «Με πιάνει τρέλα με τον άντρα κότα. Στα 70 μου θα…»
Τηλεόραση

Μαρία Σολωμού: «Με πιάνει τρέλα με τον άντρα κότα. Στα 70 μου θα…»

Μαρία Σολωμού: «Με πιάνει τρέλα με τον άντρα κότα. Στα 70 μου θα…»

Η ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις και ειδικά τις δικές της στη Σίσσυ Χρηστίδου

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega και μίλησε για τη ζωή της, τις απόψεις της αλλά και το Fame Story όπου θα τη δούμε.

Μιλώντας για τα podcasts της για τις σχέσεις είπε: «όταν μου το πρωτοπρότειναν δεν ήξερα τι είναι και δεν είχα τι να πω. Παθαίνω αφιόνι. Μετά λέω “εγώ τα είπα αυτά;”, δεν με αναγνωρίζω. Το θέμα που με πιάνει τρέλα είναι ο άντρας κότα. Το 90% είναι ερωτικά γράμματα» είπε και εξήγησε ότι το θέμα που την προκαλεί είναι ότι κανένας άντρας δεν χωρίζει από τη σχέση του για να ζήσει το πάθος με μία άλλη γυναίκα.

«Κοτέτσι ολόκληρο» είπε αν έχει πέσει σε άντρα κότα. «Μου έχει τύχει να είμαι σε σχέση και καλά σε σχέση και να ερωτευτώ πολύ. Δεν γίνεται να έχεις παράλληλες σχέσεις, το σιχαίνομαι και έχω πει στον άλλον την αλήθεια ότι ερωτεύτηκα. Έχει τύχει να το κάνει ο άλλος, να μην ενημερωθούμε και να κάνουμε και ένα παιδί. Σε μια περίπτωση που ήταν ένας τεράστιος έρωτας, ο μεγαλύτερος στη ζωή μου, για τεχνικούς λόγους δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί, εγώ δεν πιέζω μια κατάσταση. Προτιμώ να με παρατάνε, δεν μπορώ να πληγώνω τους ανθρώπους. Εγώ δεν αφήνω κάποια σχέση να βαλτώσει. Το είχα πάθει δύο φορές, η μία είναι με τον Μάριο. Άλλη μια φορά που μου έχει συμβεί ήμουν πολύ καλά σε σχέση και πέρασε από μπροστά μου ο Μπρατ Πιτ και έπεσα τ’ ανάσκελο.

Στα 70 μου -όπου να ναι δηλαδή- όταν ο κόσμος θα πάθει άνοια, θα βγάλω ένα βιβλίο με ονοματεπώνυμα. Ο κόσμος νομίζει ότι ξέρει για μένα πράγματα, δεν ξέρει κανείς τη ζωή μου. Είμαι κρυψίνους. Είναι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας γιατί αν τις βγάλω θα έχουμε “νεκρούς”, εγώ θα τα πω. Πάρα πολύς κόσμος θα καταλάβει γιατί είμαι αυτό που είμαι.

Στον κόσμο αρέσει να βάζει ταμπέλες. Σιχαίνομαι τις ταμπέλες. Θέλω να πειραματιστώ, δεν είμαι ένα πράγμα. Έχω αποφασίσει από κόβιντ και μετά – τρελάθηκα κανονικά- ότι θέλω να περνάω καλά» είπε.