Μαρία Τζομπανάκη – Σασμός: «Είχα ξεχάσει τα λόγια μου από συγκίνηση»
Τηλεόραση

Μαρία Τζομπανάκη – Σασμός: «Είχα ξεχάσει τα λόγια μου από συγκίνηση»

Μαρία Τζομπανάκη – Σασμός: «Είχα ξεχάσει τα λόγια μου από συγκίνηση»

Η «καπετάνισσα» αναφέρθηκε σε μια ιδιαίτερη στιγμή στον Σασμό

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα έδωσε η Μαρία Τζομπανάκη και αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό στην τηλεόραση.

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στην τηλεόραση και ιδιαίτερα όσον αφορά τις γυναίκες. Είναι παράσημο να μπορείς να ζεις, να μεγαλώνεις και να γερνάς μέσα στη δημιουργία. Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη, ντροπή. Θέλω να πω στις συνομήλικές μου να μην φοβούνται να δείξουν τις ρυτίδες τους, το μεγάλωμά τους.

Η ζωή είναι όμορφη από την αρχή μέχρι τη στιγμή που μεγαλώνεις. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι, πάντα μου άρεσα. Σε όλες τις ηλικίες μου ένιωθα πάρα πολύ καλά. Υπήρχαν περίοδοι που δεν ήμουν καλά, αλλά δεν είχε να κάνει με την εμφάνισή μου. Με διάφορα πράγματα που είχα περάσει, κλείστηκα στον εαυτό μου».

Η Μαρία Τζομπανάκη μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Κρήτη, Νέα Υόρκη και Ελβετία λόγω του συζύγου της.

«Ο σύζυγός μου δεν κάνει παράπονα, είναι πάρα πολύ καλός. Είναι επαγγελματίας υψηλού επιπέδου. Έχουμε συμβιβαστεί με τον σύζυγό μου στην καθημερινότητα, το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν έτσι».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, και την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στη σειρά «Σασμός».

«Εάν ξεκινήσω να μιλάω γι’ αυτόν, θα μιλάω μέχρι το πρωί. Την πρώτη χρονιά που παίζαμε μαζί τηλεοπτικά είχα ξεχάσει τα λόγια μου σε μία σκηνή από την συγκίνηση. Στην αρχή δεν μπορούσα να τον δω σαν συνάδελφο, είναι το παιδί μου.

Πάντα τον εκτιμώ για την εξέλιξή του και για αυτό που είναι. Παίζοντας μαζί του στην τηλεόραση καταλαβαίνω πόσο αξιοπρεπώς αφοσιωμένος είναι σε αυτό. Να έχει την ευχή μου πάντα».

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει μεγάλη αδυναμία στον εγγονό της, τον μικρό Αχιλλέα Αυγουστίδη.

«Τον λατρεύω και έχει καταπληκτικούς γονείς. Όλος του ο περίγυρος, με την αγάπη που του δίνουμε, του έχουμε χτίσει ένα τείχος προστασίας».

«Δεν ξέρω εάν θα κάνω μελλοντικά κάτι άλλο. Η ζωή με φλερτάρει και την φλερτάρω», κατέληξε η ηθοποιός.