Μαρία Τζομπανάκη: «Καταπληκτικό παιδί ο Βασίλης Μπισμπίκης – Ακούραστος, εκεί από το πρωί ως το βράδυ»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Τζομπανάκη: «Καταπληκτικό παιδί ο Βασίλης Μπισμπίκης – Ακούραστος, εκεί από το πρωί ως το βράδυ»

Μαρία Τζομπανάκη: «Καταπληκτικό παιδί ο Βασίλης Μπισμπίκης – Ακούραστος, εκεί από το πρωί ως το βράδυ»

Ο Σασμός, ο εγγονός της και ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης

«Σε μικρότερη ηλικία μου άρεσε ο ρόλος της κόρης και της αδερφής», είπε η Μαρία Τζομπανάκη στο «Πρωινό Σουσού» και συνέχισε λέγοντας ότι «ο εγγονός μου, Αχιλλέας έχει πολλαπλασιάσει το συναίσθημα της αγάπης μέσα μου».

Ακόμα, δήλωσε ότι της αρέσει να την αποκαλούν γιαγιά, ενώ μίλησε και για τον γιο της.

«Στον Σασμό είμαστε μια αγκαλιά γι αυτό κάνουμε επιτυχία. Η αγκαλιά και η αγάπη πάντα ξεπερνάει τα εμπόδια», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και σχετικά με τη νέα «είσοδο» του Βασίλη Μπισμπίκη, απάντησε:

«Είναι καταπληκτικό παιδί ο Βασίλης, είναι καλό παιδί αυτός. Είναι πολύ ωραία η συνεργασία μας, είναι εκεί ακούραστος, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πολύ καλός».

«Μικρή μου άρεσε ο ρόλος της κόρης και της αδερφής γιατί έχω καταπληκτικά αδέρφια και υπέροχους γονείς. Καταλήγω στον Αχιλλέα μας, γιατί είναι ένα συναίσθημα που διπλασίασε το συναίσθημα που είχα και έχω με τον γιο μου. Όλες οι μητέρες ξέρετε ότι μεγαλώνουν τα παιδιά μας και μεγαλώνει και η αγάπη μας. Δεν λιγοστεύει ποτέ. Τώρα ήρθε κι αυτό το πλάσμα, πολλαπλασιάστηκε η αγάπη και είμαι με το κεφάλι έξω μέσα σε ένα σύννεφο χαράς και αγάπης. Μου αρέσει να με λένε γιαγιά. Ευχομαι σε όλες τις γυναίκες να το ζήσουν. Είμαι παιχνιδιάρα γιαγιά», τόνισε.

Για τον γιο της: «Ο Ορφέας μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που πάντα θα μου προκαλεί πολύ βαθιά εκτίμηση, εκτός από την αγάπη που έχω».

«Αυτό που βλέπετε είναι η χαρά που έχω για τη ζωή. Χαίρομαι που ζω και αυτό αντανακλάτε προς τα έξω και είναι το καλύτερο λίφτινγκ, φωτισμός… Η χαρά και η αγάπη. Δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις. Δεν χρειάζεται για μια ρυτίδα να χαλάσεις τη φυσική σου ομορφιά».

«Έχω δεχτεί κατά καιρούς διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις. Γίνονται αυτά, θα δούμε», κατέληξε η Μαρία Τζομπανάκη.

Διαβάστε ακόμα

Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι καλύτερη μάνα απ’ ό,τι ήμουν εγώ»