Μαρίλια Μητρούση: «Στην εφηβεία μου ο μπαμπάς μου ήταν τυχερός, γιατί ήμουν με το “στρατόπεδο”…»
Τηλεόραση

Μαρίλια Μητρούση: «Στην εφηβεία μου ο μπαμπάς μου ήταν τυχερός, γιατί ήμουν με το “στρατόπεδο”…»

Μαρίλια Μητρούση: «Στην εφηβεία μου ο μπαμπάς μου ήταν τυχερός, γιατί ήμουν με το “στρατόπεδο”…»

Η Μαρίλια Μητρούση μαζί με τον πατέρα της, Μιχάλη Μητρούση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Ελένη

Η Μαρίλια Μητρούση και ο πατέρας της Μιχάλης Μητρούσης μίλησαν στην εκπομπή Ελένη για την μεταξύ τους σχέση, την εφηβεία και την προσωπική τους ζωή.

Αναφερόμενη στην οικογένεια τους και τα παιδικά της χρόνια, είπε:

«Έχω δυο γονείς που τους θαυμάζω απεριόριστα. Αυτό που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια είναι οι διακοπές με τους γονείς μου και τα Σαββατοκύριακα με τον μπαμπά. Στην εφηβεία μου ο μπαμπάς μου ήταν τυχερός γιατί τα παιδιά στην εφηβεία κάπως διαλέγουν στρατόπεδο και εγώ ήμουν με το στρατόπεδο του μπαμπά μου. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος ως παιδί γιατί τα παιδιά δεν κάνουν λάθη, μέσα από τα λάθη τους μαθαίνουν».

«Τα τρυφερά χρόνια της Μαρίλιας έφτιαχνα το θέατρο Χυτήριο και δεν την είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδί μου όπως έπρεπε. Δεν ήταν δύσκολη η εφηβεία της Μαρίλιας. Για τα λάθη που κάνουν τα παιδιά φταίνε μόνο οι γονείς, είμαι απόλυτος. Εγώ την πρώην γυναίκα μου την αγαπώ, δεν έχει σημασία που χωρίσαμε. Δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν άνθρωπο που αγάπησες και έκανες ένα παιδί μαζί του. Η αγάπη δεν φεύγει», ανέφερε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, η Μαρίλια Μητρούση, ανέφερε:

«Δεν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός. Νομίζω ότι ο μπαμπάς μου με έκανε ηθοποιό. Οι γονείς μου ξέρανε ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και απλά περιμέναν ποτέ θα το κάνω».

«Δεν μου αρέσει να συζητάω τα προσωπικά μου παρά μόνο αν είναι κάτι σημαντικό. Έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι με τον μπαμπά μου. Έχω πολύ ωραίο έλεγχο μαζί του και τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω ”τι έμαθα;” με διερευνητικό ύφος. Τον ελέγχουμε εγώ και η σύντροφός του, που τη λέω γυναίκα του, γιατί την αγαπάω πάρα πολύ».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Μαρίλια Μητρούση: «Είμαι πολύ δυστυχισμένη αν δεν δουλεύω ως ηθοποιός»