Μαρίνα Ασλάνογλου: Τι… παράξενο κάνει πριν από κάθε παράσταση για να μην τη ματιάζουν;
Τηλεόραση

Μαρίνα Ασλάνογλου: Τι… παράξενο κάνει πριν από κάθε παράσταση για να μην τη ματιάζουν;

Μαρίνα Ασλάνογλου: Τι… παράξενο κάνει πριν από κάθε παράσταση για να μην τη ματιάζουν;

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και αποκάλυψε τι κάνει για να μην τη ματιάζουν

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένη στο εορταστικό Πρωίαν σε είδον και με αφορμή το έργο που πρωταγωνιστεί στο θέατρο με τον Νίκο Ψαρρά μίλησε για τις σχέσεις και τον γάμο.

«Πώς είναι ο γάμος;» τη ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Το θέμα είναι και οι δύο πλευρές να προσπαθούν, να είσαι στον γάμο και να είσαι ελεύθερος, να έχεις ένα σύντροφο που κατανοεί, συναισθάνεται, καταλαβαίνει τα θέλω σου, τις ανάγκες σου, τη δουλειά σου. Έχω τελείως διαφορετικά ωράρια με τον Δημοσθένη και αυτό είναι καλό γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον. Θέλει και λίγο το ζευγάρι να είναι μόνο του γιατί σε πιάνει μια ιδρυματοποίηση. Εμένα το μεγαλύτερό μου άγχος είναι το παιδί και ο Δήμος προσπαθεί να με απεγκλωβίσει.

Στην καραντίνα κάναμε ωραία πράγματα, πηγαίναμε σε ένα εξοχικό που έχουμε εδώ κοντά, κάναμε δραστηριότητες με το παιδί μέσα στο σπίτι» ανέφερε για τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα και τον γιο τους.

«Εκεί έμαθες να φτιάχνεις έπιπλα;» ρωτήθηκε και αποκάλυψε την αγάπη της να δίνει νέα ζωή σε παλιά έπιπλα και αντικείμενα.«Έβαψα μέχρι και καπέλο από παλιό πορτατίφ».

«Ξέρουμε και για τις βραδιές ποίησης που κάνεις!» της είπε η Τζένη και κοκκίνισε. «Εγώ απαγγέλλω. Πάντα ήταν ο αγαπημένος μου φίλος ο Βασίλης Μπουζιώτης. Μόνο ο άντρας μου δεν το έπαιρνε σοβαρά. Θαυμάζω Λειβαδίτη περισσότερο. Αγαπώ πολύ την ποίηση, με “μετακινεί” ψυχικά και πνευματικά. Όταν το κάνω αυτό ένιωθα ανακούφιση γιατί έχω πολλά χρόνια να το κάνω» ανέφερε.

Το απρόσμενο «γούρι» πριν από κάθε παράσταση

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ταλαιπωρείσαι συναισθηματικά στην σκηνή. Δεν μπορώ να το διαχωρίσω» είπε μιλώντας για τα δύσκολα έργα που έχει παίξει στο θέατρο.

«Είμαι ψυχαναγκαστική, πάω στον θέατρο από τον ίδιο δρόμο, την ίδια ώρα, φοράω τα ρούχα μου με την ίδια σειρά. Μου είχε πει ο Σπύρος Ευαγγελάτος, ο θεατρικός μου “πατέρας”, πριν από κάθε παράσταση να μουτζουρώνω κάτι πάνω μου για να μην με ματιάζουν. Από τότε, πίσω από το αυτί μου κάνω μια μουτζούρα και δεν πρέπει να έχει φύγει ποτέ. Έχει τύχει να είμαι έτοιμη να βγω και να έχω ξεχάσει να το κάνω και έβαλα από το κραγιόν μου. Να χαλάσει κάτι πάνω μας. Το ξέρουν όλοι οι συνεργάτες μου!»