Marseaux: «Μου έγραφαν ότι δεν το βρίσκουν αστείο και λέω “δικιά μου είναι η μάνα”»
Τηλεόραση

Marseaux: «Μου έγραφαν ότι δεν το βρίσκουν αστείο και λέω “δικιά μου είναι η μάνα”»

Marseaux: «Μου έγραφαν ότι δεν το βρίσκουν αστείο και λέω “δικιά μου είναι η μάνα”»

Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή τραγουδούσε στην τέφρα της μητέρας της

Καλεσμένη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 βρέθηκε η Marseaux και αναφέρθηκε τόσο στην Eurovision όσο και τα viral βίντεο που κάνει στο TikTok.

Πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε ένα βίντεο όπου τραγουδούσε στην τέφρα της μητέρας της με τα αρνητικά σχόλια να κατακλύζουν το προφίλ της.

Πώς το διαχειρίστηκε;

«Θα πήγαινα Eurovision! Νομίζω ότι η Μαρίνα Σάττι φέτος θα το σηκώσει. Είμαι φαν τρελή και το έλεγα ότι πρέπει να πάει η Σάττι και είμαι σίγουρη ότι θα το σηκώσει. Είναι πολύ έθνικ και ταιριάζει τέλεια στο κόνσεπτ. Θα πάει με το δικό της στυλ και θα γίνει χαμός πιστεύω!».

«Το περίμενα αλλά δεν περίμενα ότι θα πάρει την έκταση που πήρε (σσ το τραγούδι Βόκτα βύσσινο). Περίμενα ότι τα περισσότερα σχόλια θα ήταν αρνητικά αλλά δεν ήταν τελικά. Έχουμε κάνει κάποια βήματα και να μην είμαστε απαισιόδοξοι. Αλλά έχουμε δρόμο ακόμα! Πριν 10 χρόνια το μπούλινγκ ήταν το διπλάσιο από ότι τώρα. Έχουν γίνει βήματα αλλά έχουμε χιλιόμετρα ακόμα. Γινόταν μπούλινγκ για μαλλιά, κιλά, για το τι μουσική ακούς.

Το χιούμορ μου είναι λίγο black. Μου έγραφαν ότι δεν το βρίσκουν αστείο και λέω “δικιά μου είναι η μάνα, όχι δική σου!”. Άμα μου έρθει ένα σχόλιο δομημένο σωστά και με επιχειρήματα και όχι κακοπροαίρετο θα κάτσω και θα το σκεφτώ. Αλλά το να πας και επειδή έχεις τα νεύρα σου και θα μου αφήσεις ένα κακό σχόλιο, όχι. Αυτά τα παίρνω λίγο στην πλάκα!».

Διαβάστε επίσης

Η Marseaux στο Znews: «Η γενιά μου μπορεί να κρίνει ίσως και πιο σκληρά από όσο χρειάζεται»