Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το “Πρωινό” για μένα τελείωσε»
Νέα

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το “Πρωινό” για μένα τελείωσε»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το “Πρωινό” για μένα τελείωσε»

Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που την ήθελε εκτός

Επιβεβαίωσε με ανάρτησή της στο Facebook η Αφροδίτη Γραμμέλη ότι τη νέα σεζόν δεν θα είναι στο πάνελ του “Πρωινού”.

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της ετοιμάζουν αλλαγές στη σύνθεση της εκπομπής ώστε να μπουν πιο δυναμικά στην κούρσα του ανταγωνισμού της πρωινής ζώνης.

Μία από αυτές είναι και η ανανέωση στα πρόσωπα του πάνελ του «Πρωινού».

Έτσι η δημοσιογράφος πληροφόρησε τους φίλους της ότι θα είναι εκτός γράφοντας:

«Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το “Πρωινό” για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το πού θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά».

Μετά την ανάρτησή της μάλιστα χρειάστηκε να κάνει και κάποιες διευκρινίσεις κυρίως σε σχέση με το γεγονός ότι υπάρχει «πικρία» από μέρους της.

«Το να είσαι λιτή δεν σημαίνει πικρία. Σημαίνει συστολή. Μην το κάνετε αυτό με τα δημοσιεύματα είναι λάθος, παιδιά. Τιμώ πάντα το ψωμί που τρώω. Και αγαπώ την ομάδα μου. Αλλά θα το πω σ’ εκείνη, όχι στα κοινωνικά δίκτυα» έγραψε.

Και για του λόγου το αληθές, μόνο «πικρία» δεν θα μπορούσε να υπάρχει από μέρους της αφού η δημοσιογράφος έδωσε το «παρών» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του «Πρωινού» στο φιλικό δείπνο που παρέθεσε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων η διοίκηση του ΑΝΤ1 με προσκεκλημένα όλα τα πρόσωπα και τα στελέχη του καναλιού.