«Άγριες Μέλισσες»: Οι αποχωρήσεις από το Διαφάνι στη δεύτερη σεζόν
Νέα

«Άγριες Μέλισσες»: Οι αποχωρήσεις από το Διαφάνι στη δεύτερη σεζόν

«Άγριες Μέλισσες»: Οι αποχωρήσεις από το Διαφάνι στη δεύτερη σεζόν

Τι πρόκειται να δούμε από Σεπτέμβρη

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Η σειρά έγινε αγαπητή από μεγάλο μέρος του κοινού, γεγονός που φάνηκε και στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει όλο αυτό το διάστημα και η Μελίνα Τσαμπάνη με την ομάδα της, προετοιμάζονται έντονα. Όπως έχει γίνει γνωστό, νέα πρόσωπα θα μπουν στη δημοφιλή σειρά, ενώ κάποιοι αναμένεται να μας αποχαιρετήσουν οριστικά.

Ο Γιάννης Στάνκογλου όπως όλα δείχνουν θα μείνει για ακόμα λίγα επεισόδια προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά ο ρόλος του «Θωμά Κυπραίου». Όπως έχει γίνει γνωστό, θα μας αποχαιρετήσει περίπου στο 150ο επεισόδιο. Ο τρόπος της αποχώρησης του όμως είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ακόμα ένα πρόσωπο που θα δούμε να αποχωρεί είναι η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη «Θεοδοσία». Το τελευταίο επεισόδιο που θα συμμετέχει η Θεοδοσία θα παιχτεί στην αρχή της επόμενης σεζόν, με την ουσιαστική ολοκλήρωση του 1ου κύκλου της σειράς.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, γνωστός και ως «Μελέτης», δεν θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την Πηνελόπη για πολύ ακόμα. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό, εξάλλου, πως ο ηθοποιός έχει κλείσει ήδη συμφωνία με σειρά που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. Το τέλος του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.