Άγριες Μέλισσες: Τα γυρίσματα συνεχίζονται δυναμικά για τη σειρά του ΑΝΤ1
Νέα

Άγριες Μέλισσες: Τα γυρίσματα συνεχίζονται δυναμικά για τη σειρά του ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Τα γυρίσματα συνεχίζονται δυναμικά για τη σειρά του ΑΝΤ1

Η φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές του καστ

Μπορεί η πρώτη σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες να ολοκληρώθηκε, όμως το καστ και οι συντελεστές της σειράς, δεν σταματούν. Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για τη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1.

Με μία ανάρτησή του στο instagram o Κωστής Σαββιδάκης, ο ‘’παπα – Γρηγόρης” από το Διαφάνι, έκανε γνωστή τη συνέχεια των γυρισμάτων.

«Να, εδώ, στην πλατεία, στον πλάτανο από κάτω, συναντηθήκαμε με Βιολέτα, Μιλτιάδη, Δρόσω, Ασημίνα, και είπαμε να σας πούμε ένα γεια. Εσείς μπορεί να σταματήσατε να βλέπετε Άγριες Μέλισσες, εμείς όμως ήμαστε εδώ και συνεχίζουμε…» έγραψε ο Κωστής Σαββιδάκης στο λογαριασμό του.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε με τους Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργο Γάλλο, Δανάη Μιχαλάκη και Έλλη Τρίγγου.

View this post on Instagram

Να, εδώ, στην πλατεία, στον πλάτανο από κάτω, συναντηθήκαμε με #Βιολέτα, #Μιλτιάδη, #Δρόσω, #Ασιμήνα, και είπαμε να σας πούμε ένα γεια 👋, εσείς μπορεί να σταματήσατε να βλέπετε άγριες μέλισσες, εμείς όμως ήμαστε εδώ και συνεχίζουμε… #AgriesMelisses #theatrosynkati #todeipnotouvoskou #movie #actorslife #savvidakis_kostis #movies #exile #tisis #meallamatia #beard #beardstyle #bearded #beardmodel #beardmodels #beardmodelstyle #beardedmodel #beardedmodels #beard4all #b_for_beards #instabeardz #harleydavidsongreece #ant1tv #ant1 ##EimasteEna

A post shared by savvidakis_kostis 🇬🇷 (@savvidakis_kostis) on