Άκης Πετρετζίκης: Η αμηχανία του στις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και ο 6χρονος θαυμαστής του
Νέα

Άκης Πετρετζίκης: Η αμηχανία του στις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και ο 6χρονος θαυμαστής του

Άκης Πετρετζίκης: Η αμηχανία του στις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και ο 6χρονος θαυμαστής του

Όσα είπε στον Αντώνη Σρόιτερ για το MasterChef, το ωράριό του, τους φίλους και συνεργάτες του

Ο Άκης Πετρετζίκης κάθισε απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ στο Tik Talk και ομολόγησε ότι «ο μάγειρας τρώει χειρότερα από όλους».

Όπως εξήγησε ενδίδει συχνά στο ντελίβερι έτοιμου φαγητού. «Παραγγέλνω και ο ντελιβεράς με κοιτάζει περίεργα» λόγω της ιδιότητάς του.

Όπως εξήγησε, ξεκινάει τη μέρα του τρώγοντας από λαχανοντολμάδες με μπακαλιάρο μέχρι σολωμό για να δοκιμάσει τα γεύματα που επιμελείται για γνωστό σούπερ μάρκετ.

«Περιορίζω πολύ τους υδατάνθρακες και δεν τρώω τίποτα μετά τις οκτώ το βράδυ» είπε για το μυστικό που τον κρατάει σε κανονικό βάρος.

https://streamable.com/gk541z

Το MasterChef και ο 6χρονος επίδοξος νέος Άκης

«Δεν είναι φανταστικό το πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου ένα ριάλιτι;» είπε για το MasterChef δηλώνοντας ότι «δεν το είχα να το κάνω. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που μπορούσα να μιλήσω σε μια κάμερα. Το να πας σε ένα ριάλιτι θέλει κότσια. Έχουμε δει ανθρώπους παγκοσμίως να καταστρέφονται από ριάλιτι. Και χωρίς το MasterChef θα είχε πετύχει στη μαγειρική μου καριέρα».

«Ήθελα να κερδίσω 100%. Υπάρχει άνθρωπος που πάει εκεί για να βγει δεύτερος; Θα πας να γυρίσεις τη ρουλέτα που μπορεί να βγει εναντίον σου απλά για να βγεις στην τηλεόραση; Ο σκοπός μου δεν ήταν να γίνω διάσημος, πήγα να κερδίσω τον διαγωνισμό» είπε.

https://streamable.com/zt3l9v

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της εκπομπής ήταν όταν μίλησε ο 6χρονος φανατικός θαυμαστής του Άκη που όπως είπε φτιάχνει μόνο τις συνταγές του γνωστού σεφ -με τη βοήθεια της μαμάς του- και φυσικά έχει συναντήσει το ίνδαλμά του από κοντά.

Μάλιστα έχει μεταμορφώσει το δωμάτιό του σε… Kitchen Lab.

https://streamable.com/a323h5

Οι φίλοι του σεφ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν ότι έχει ξεκινήσει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας αλλά και ότι βάζει τους επισκέπτες του να πλύνουν το πιάτο τους όπως κάνει και ο ίδιος όταν τον καλούν κάπου.

«Οι γυναίκες είναι απαραίτητες στη δουλειά» ήταν μία από τις ατάκες του εξηγώντας ότι σε επιτελικές θέσεις στην εταιρεία του υπάρχουν γυναίκες διότι είναι πολύ καλές στην οργάνωση.

https://streamable.com/m6jym4

Η προσωπική του ζωή και οι φίλοι του

Ο σεφ απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων του και διηγήθηκε την περιπέτεια που είχε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οπότε και κρατήθηκε γιατί θεωρήθηκε ύποπτος.

Μιλώντας για τα ωραιότερα Χριστούγεννά του, δήλωσε ότι κοιμάται νωρίς διότι ξυπνάει πλέον στις 4 το πρωί, βλέπει σε επανάληψη την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ενημερωτικές εκπομπές, γυμνάζεται, παίρνει πρωινό και φεύγει για τη δουλειά.

Προσπαθώντας να τον φέρει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή η αμηχανία του σεφ ήταν έκδηλη και κατάφερε να αποφύγει κάθε ερώτηση ακόμα και για το πώς διαχειρίζεται τις ερωτικές εξομολογήσεις στα social media.

Το ενδιαφέρον ήταν το challenge που του έθεσε ο Δημήτρης Μετζέλος από τα Ημισκούμπρια, των οποίων ο Άκης είναι φαν. Του ζήτησε να μαγειρέψει πεσκανδρίτσα με πράσα όπως είναι ένα κομμάτι τους και εκείνος θα κάνει backing vocals.

https://streamable.com/tvc9gj

Tελικά ο σεφ απάντησε στο αν θέλει να κάνει οικογένεια, καθώς δήλωσε ότι το θεωρεί ό,τι πιο σημαντικό. «Όταν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να μιλάς για αυτό» δήλωσε για το πώς φαντάζεται την οικογένεια που θα ήθελε να κάνει.

https://streamable.com/moaiup