Άκης Πετρετζίκης: Σε γνωστό τηλεπαιχνίδι στο BBC
Νέα

Άκης Πετρετζίκης: Σε γνωστό τηλεπαιχνίδι στο BBC

Άκης Πετρετζίκης: Σε γνωστό τηλεπαιχνίδι στο BBC

Όλες οι λεπτομέρειες

O Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε χθες μια φωτογραφία στο Ιnstagram και ένα σχόλιό του γέννησε ερωτηματικά. Συγκεκριμένα σε ερώτηση follower για το αν συνεχίζει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά απάντησε: “Kitchen Lab ναι. Το Akis Food Tour όχι. Μπορεί ναι σε άλλο κανάλι”.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη “Φωλιά των Κου Κου”, ο Άκης μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Alpha, ωστόσο η συμφωνία αφορούσε μόνο το Kitchen Lab. Από κοινού λοιπόν συμφώνησαν ότι λόγω της πανδημίας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σωστά μια ταξιδιωτική εκπομπή.

Στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου του καθίσταται σαφές ότι δεν μπορεί να κάνει το Akis Food Tour σε άλλο κανάλι, παρά μόνο σε ξένο δίκτυο ή σε κάποιο συνδρομητικό. Τι εννοούσε λοιπόν ο Άκης με το σχόλιο;

Μπορεί οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα του Kitchen Lab να έχουν ξεκινήσει, ωστόσο ο Άκης το φθινόπωρο θα είναι στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του επόμενου Ready Steady Cook του BBC1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άκης συμμετείχε στον πρώτο κύκλο, ενώ αναμένεται η παρουσία του και στον δεύτερο. Τα επεισόδια θα προβληθούν στις αρχές του 2021.

Μέχρι στιγμής λοιπόν ο γνωστός σεφ δεν ασχολείται με το project Akis Food Tour, μήπως λοιπόν το σχόλιό του σχετίζεται με τα όσα ετοιμάζει στο Λονδίνο;

Δείτε το βίντεο: