Άκης Πετρετζίκης: “Στη δική μου εκπομπή βάζω μόνο όσους πελάτες θέλω εγώ”
Νέα

Άκης Πετρετζίκης: “Στη δική μου εκπομπή βάζω μόνο όσους πελάτες θέλω εγώ”

Άκης Πετρετζίκης: “Στη δική μου εκπομπή βάζω μόνο όσους πελάτες θέλω εγώ”

Ο τηλεοπτικός σεφ μίλησε για το γεγονός ότι δουλεύει πολύ και προτιμά να τα κάνει όλα μόνος του

Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και το πρώτο θέμα που συζητήθηκε είναι η επίμονη άρνησή του να δίνει συνεντεύξεις.

Όπως διηγήθηκε, ο λόγος ήταν πως όταν παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο που εξέδωσε παίρνοντας δάνειο κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς παραμένει αδύνατος μέσα στην κουζίνα και όλοι ασχολήθηκαν με αυτό αντί για το βιβλίο του.

“Δεν είναι ότι δεν αγαπώ τις συνεντεύξεις. Απλά από αυτές βγαίνω λίγο εκτεθειμένος. Δεν το χω πολύ με τη διπλωματία ούτε ξέρω πώς να συμπεριφέρομαι σε ερωτήσεις περίεργες που ίσως μπορεί να θέλω να απαντήσω ειλικρινά”.

https://streamable.com/656rud

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε και από τη θέση του επιχειρηματία καθώς διαχειρίζεται όλα όσα τον αφορούν. Μάλιστα έχει ήδη έτοιμο σενάριο επιβίωσης για την εταιρεία του λόγω του κορονοϊού.

Όπως είπε “κάνω μόνος μου τις εκπομπές μου γιατί δεν θέλω να έχω πολλές τοποθετήσεις προϊόντων. Στη δική μου εκπομπή βάζω μόνο όσους πελάτες θέλω εγώ. Γι΄αυτό ανέλαβα όλες τις παραγωγές εγώ” είπε χαρακτηριστικά.

“Το να τα τρέχω όλα μόνος μου μού στοιχίζει οικονομικά και ψυχολογικά. Ανέκαθεν δεν είχα ποτέ ρεπό. Δεν έχω πάρει ρεπό ποτέ στη ζωή μου” δήλωσε.

https://streamable.com/dim01i

Ο Άκης, το MasterChef και το “Πρωινό”

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε γνωστός από το MasterChef στο οποίο όμως έκανε αίτηση για λογαριασμό του ένας φίλος του.

Εκείνη την περίοδο ήταν στην Αγγλία και άφησε για μία μέρα τη δουλειά του για να περάσει την οντισιόν.

“Πες μου έναν άνθρωπο που μπήκε να διαγωνιστεί κάπου και δεν θέλει να βγει πρώτος. Έπρεπε να συνεχίσω για να βγω πρώτος. Η συνέχεια ήταν τραγική. Είχα πετύχει τόσα πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε από τα ψηλά να βρεθώ στα χαμηλά” είπε περιγράφοντας την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής.

https://streamable.com/ecfiuy

“Ήμουν μετανιωμένος μετά το MasterChef. Eίχα αποφασίσει να φύγω όταν μου είπαν από το Πρωινό να πάω γκεστ επειδή είχε ένα πρόβλημα ο Καλλίδης. Και με κράτησαν. Ουσιαστικά έπρεπε να τα βάλεις πάλι με το εγώ σου, να κάνεις κάτι εντυπωσιακό. Έπρεπε στην τηλεόραση να μαγειρέψω και φασολάδα και φακή που δεν τα είχα ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου. Χωρίς το ρόαμερ δεν μπορούσα να δουλέψω. Αποφάσισα να ιδρύσω την εταιρεία μου από μια λάθος συνταγή στο Πρωινό. Επένδυσα στη διαδικτυακή κουζίνα και μου βγήκε σε καλό. Ό,τι περίσσευμα είχα το έριχνα στο Youtube” είπε μεταξύ άλλων.

https://streamable.com/k3bvp3