Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι τέσσερα χρόνια χωρίς σχέση»
Νέα

Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι τέσσερα χρόνια χωρίς σχέση»

Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι τέσσερα χρόνια χωρίς σχέση»

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές για τη ζωή του.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το «Είσαι το ταίρι μου» και κέρδισε το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού δήλωσε πως δεν εκμεταλλεύτηκε τον τίτλο του «sex symbol», παρά μόνο σε δουλειές.

«Εγώ ποτέ δεν το πήρα πάνω μου, ότι είμαι sex symbol, απλά το εκμεταλλεύτηκα στην τιμή για ένα ρόλο», ανέφερε ο ηθοποιός και συνέχισε σχετικά με το σχολείο, τις σπουδές και το Ευρωκοινοβούλιο:

«Έχω πάει με βερμούδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ήταν Αύγουστος και η θερμοκρασία ήταν ψηλά. Δεν ήμουν ο μόνος.

Στο σχολείο έκανα πάλη και ήμουν συμμαζεμένος, είχα πολύ μακριά μαλλιά και για αυτό τον λόγο έχω πάρει αποβολή. Δεν ξέρω αν είναι άθλος το Πολυτεχνείο λόγω δυσλεξίας. Για εμένα ήταν εύκολο.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τα ψέματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τον ίδιο, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε:

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν τις ήξερα τις κοπέλες.Είχαμε πει ένα απλό “γεια” και είχαμε μια φιλική σχέση. Μου χρεώσει ως σχέση την αδελφή μου. Τώρα είμαι 4 χρόνια χωρίς σχέση».