Αλέξης Γεωργούλης: Η απάντησή του στη Βάνα Μπάρμπα και όσα αποκάλυψε για το YFSF
Νέα

Αλέξης Γεωργούλης: Η απάντησή του στη Βάνα Μπάρμπα και όσα αποκάλυψε για το YFSF

Αλέξης Γεωργούλης: Η απάντησή του στη Βάνα Μπάρμπα και όσα αποκάλυψε για το YFSF

Περνά την καραντίνα του στην πατρίδα του, τη Λάρισα;

O Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο “Έλα, Χαμογέλα” από τη Λάρισα όπου βρίσκεται και περνάει την καραντίνα του καθώς είναι η γενέτειρά του αλλά και επειδή ήθελε να βοηθήσει τη μητέρα του.

Βέβαια μένουν σε διαφορετικά σπίτια, καθώς η μητέρα του διαμένει στο πατρικό του κοντά στην Αγιά και ο Αλέξης στη Λάρισα.

Όπως είπε οι εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου γίνονται από απόσταση.

Τι είπε για τις οργισμένες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα κατά των Ευρωβουλευτών;

“Δεν τις είχα δει, δεν τις είχα ακούσει, δεν ξέρω αν είναι πολλές. Αυτό που ήθελα να πω -γιατί δε με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα να ρθω σε μια αντιπαράθεση γιατί το σημαντικό αυτή τη στιγμή που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι- δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η ένταση. Προφανώς ο φόβος του ιού έχει τρομάζει πολύ κόσμο και μπορεί να έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να μην πετυχαίνουμε τον στόχο που πρέπει να στοχεύουμε, δηλαδή να έχουμε ενότητα, να μη δημιουργούμε εντάσεις που μπορούν να διχάσουν την κοινωνία”, δήλωσε.

Μίλησε όμως και για το YFSF: “Μου λείπει πάρα πολύ το σόου και τα γυρίσματα. Μία υπεύθυνη ενημέρωση δεν έχω για το αν θα συνεχίσουν τα γυρίσματα γρήγορα ή αν θα σταματήσουν για πολύ μεγάλο διάστημα. Είμαστε σε άνω τελεία. Αυτό που ξέρω είναι ότι το κανάλι έχει προχωρήσει να κάνει με ρομποτικές κάμερες γυρίσματα και να προσαρμοστεί σε αυτήν την κατάσταση ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει πρόγραμμα για τους ανθρώπους που είναι μέσα και χρειάζονται τηλεόραση περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή”, εξήγησε.

https://streamable.com/i8v4qo