Νέα

Alpha: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι ψυχαγωγικές του εκπομπές;

Alpha: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι ψυχαγωγικές του εκπομπές;

Επιστρέφουν δυναμικά

Ξεκινάει και επίσημα και για τον Alpha η νέα τηλεοπτική σεζόν, με τις ψυχαγωγικές εκπομπές του να έχουν μόλις ανακοινώσει την ημέρα και την ώρα της πρεμιέρας τους.

Η «Super Κατερίνα» επιστρέφει δυναμικά στις 5 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί και περιμένει τους τηλεθεατές στο καθημερινό και πρωινό τους ραντεβού.

Δίπλα της θα έχει όπως πάντα Γιάννη Πουλόπουλο και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και στα αποκλειστικά ρεπορτάζ την Ελένη Πολυκάρπου.

Η ομάδα της φέτος θα είναι ενισχυμένη με νέα πρόσωπα που πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα ανακοινωθούν επίσημα.

Μεταξύ άλλων, η εκπομπή θα έχει νέα αρχισυντάκτρια μετά την αποχώρηση του Χρήστου Αϊβαλιώτη αλλά και νέες αφίξεις στο πάνελ της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας λέει την πρώτη καλημέρα με το Happy Day να κάνει πρεμιέρα εξίσου στις 5 Σεπτεμβρίου στις 07:45 το πρωί.

Θα μας ενημερώνει για τα νέα της επικαιρότητας και της ελληνικής σόουμπιζ με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Τα απογεύματα θα έχουμε παρέα τον Χρήστο Φερεντίνο με το πιο απρόβλεπτο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, το Deal, με νέα επεισόδια «του κουτιού» καθημερινά από τις 5 Σεπτεμβρίου στις 17:45.

Τα Σαββατοκύριακα θα μας κρατάει συντροφιά η Ναταλία Γερμανού με την παρέα της γιατί «Καλύτερα δε γίνεται»!

Η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου επιστρέφει στις 10 Σεπτεμβρίου στις 13:50 με θέματα που θα απασχολούν την καθημερινότητά μας και με καλεσμένους – έκπληξη.

Exit mobile version