Τηλεκοντρόλ: Νίκη για τους “Εισβολείς” του Nomads και Play Offs στο The Voice
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Νίκη για τους “Εισβολείς” του Nomads και Play Offs στο The Voice

Τηλεκοντρόλ: Νίκη για τους “Εισβολείς” του Nomads και Play Offs στο The Voice

Βραδιά ανατροπών για το Nomads και το The Voice. Από τη μία οι «Εισβολείς» που μετά από 3 εβδομάδες στη Σαβάνα, κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα της Επικράτειας κι από την άλλη μια ανακοίνωση έκπληξη του Γιώργου Καπουτζίδη.

The Last KnockOut

Μπορεί να μην είχε πρόταση γάμου, αλλά είχε μια ανατροπή που κανείς δεν περίμενε. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε ότι θα γίνει ένα extra επεισόδιο με τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αυτή, θα είναι η φάση των Play Offs, κατά την οποία οι coaches καλούνται να επιλέξουν έναν επιπλέον παίκτη, για να πάνε με 9 κι όχι 8 παίκτες, στη φάση των Live Cross Battles. Ωστόσο, μία από τις παίκτριες που έκλεψαν την παράσταση στο επεισόδιο της Πέμπτης, ήταν η εντυπωσιακή Rachel Cassar από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, ερμηνεύοντας το Big Spender που όλοι γνωρίσαμε με τη φωνή της Shirley Bassey.

Το μεγαλύτερο δίλημμα της βραδιάς, όμως, ήταν όταν η Έλενα Παπαρίζου κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στη Λεμονιά Μπέζα, τη Ζέτα Ξαφάκη και τη Δάφνη Γεωργαλή. Η coach επέλεξε με μεγάλη δυσκολία την τελευταία, χωρίς να φαντάζεται ότι αμέσως μετά η Λεμονιά Μπέζα θα γινόταν μέλος της ομάδας του Κωστή Μαραβέγια και η Ζέτα Ξαφάκη μέλος της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη.

Οι «Εισβολείς» έκαναν αισθητή την παρουσία τους

Μετά από 3 βδομάδες παραμονής στη Σαβάνα, οι «Εισβολείς» κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν τον αγώνα της «Επικράτειας», να πάνε στο νησί και να πάρουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Οι «Επίλεκτοι», έχοντας φάει και κοιμηθεί κανονικά, κατέβηκαν στον αγώνα βέβαιοι ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν τα «κεκτημένα». Κι ενώ είχαν προηγηθεί, οι «Εισβολείς» έκαναν τελικά την ανατροπή και πήραν την «Επικράτεια» με 7-6. MVP του αγωνίσματος ο αρχηγός των «Εισβολέων», Στέλιος Χανταμπάκης.

Ωστόσο, η μεγάλη ανατροπή του παιχνιδιού δεν είναι η αλλαγή “βάσης” για τις ομάδες. Αυτό, αργά ή γρήγορα, θα γινόταν. Η ανατροπή ήταν πως στα αγωνίσματα δεν θα αγωνίζονται άντρες με άντρες ή γυναίκες με γυναίκες, αλλά όλοι, εναντίον όλων. Το γεγονός αυτό δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι παίκτες, κι ιδιαίτερα οι γυναίκες που ήθελαν πολύ να αγωνιστούν εναντίον των αντρών για να αποδείξουν την «αξία» τους.