Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω ρίζες από την Αιθιοπία»
Νέα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω ρίζες από την Αιθιοπία»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω ρίζες από την Αιθιοπία»

Όσα είπε για τον ανταγωνισμό με τον σύζυγό της, το πώς έγιναν ζευγάρι, τα παιδιά τους αλλά και το ευτράπελο με την αφηρημάδα του Φάνη Μουρατίδη

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

«Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο με τον Φάνη (σ.σ. Μουρατίδη). Δεν έχω βάλει νυφικό. Δεν μου αρέσουν τα νυφικά σαν ρούχα. Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η τελετή, η σύμπραξη των ανθρώπων μου αρέσει».

Για το γεγονός ότι αποφάσισε να σκηνοθετήσει είπε: «Ο ηθοποιός μετά από κάποια χρόνια αποκτά μια εμπειρία στη σκηνοθεσία. Αυτοβαφτίστηκα σκηνοθέτης. Θα δείξει».

Μιλώντας για τις εμπειρίες της στο θέατρο είπε:

«Έπαιξα έναν μονόλογο μια γυναίκα με τετραπληγία. Στην πρώτη σειρά ήταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι και ο ήχος ήταν εκκωφαντικός. Έκανα τεράστια υπομονή, ήταν δύσκολο να σταματήσω και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο κύριος στο θέατρο. Συμβαίνει σπάνια.

Έχω πάθει “σεντόνι”. Από τις πρώτες μου παραστάσεις. Συμβαίνει αυτό, από την επανάληψη», είπε.

«Ό,τι θέλουν ας κάνουν» είπε για τους γιους της απαντώντας για το αν θα γίνουν ηθ0ποιοί. «Δεν θέλουν να μιλάω για αυτούς. Δυσκολέψαν τα πράγματα στον κορονοϊό. Αυτός ο εγκλεισμός ήταν ένα πλήγμα για τα παιδιά.

Κοντά στα 12 αποφάσισα ότι θα γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου δεν φαντάζονταν ότι θα το κάνω. Θέλω να παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν και γι’ αυτό δεν θέλω να τους επηρεάσουμε με την δική μας τάση. Είναι δύσκολο να πεις στο παιδί σου ότι δεν είναι καλό αν ακολουθήσει το δικό σου επάγγελμα» είπε.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, που είναι επίσης ηθοποιός είπε: «Είναι και λίγο μοιραίο τελικά να κάνεις σχέση με κάποιον συνάδελφο».

Εξήγησε επίσης ότι και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι ενίοτε αναπόφευκτος.

«Όταν είχα γεννήσει δούλευε ο Φάνης και αυτό μέσα μου με πείραζε. Ξαφνικά βρέθηκα στο σπίτι να κάθομαι».

«Έχω ρίζες από την Αιθιοπία. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε εκεί. Έχει καταγωγή από εκεί και από Γαλλία και από Κύπρο» αποκάλυψε.

«Μου αρέσουν τα δράματα, είναι πιο εύκολα από την κωμωδία» είπε μιλώντας για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ο όρκος» όπου πρωταγωνιστεί.

«Δύσκολα θα σκηνοθετούσα τον Φάνη. Και εκείνος δύσκολα θα με σκηνοθετούσε. Είναι δύσκολες ισορροπίες αυτές. Και οι δύο θέλαμε να συνεργαστούμε αλλά προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες» είπε.

Μιλώντας για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της στα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» αποκάλυψε ότι: «Ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης μας πήγε στα Χανιά, οι τρεις μας για να κάνουμε κάποια γυρίσματα για τους τίτλους. Φτάνουμε στα Χανιά και κάτι γίνεται στο ξενοδοχείο και δεν έχει δωμάτια. Και μένουμε σε ένα διπλό δωμάτιο με τον Φάνη. Λες και το έκανε επίτηδες ο Θοδωρής».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξήγησε ότι εκείνη κάνει κουμάντο στα πρακτικά ζητήματα του σπιτιού ενώ διηγήθηκε μια αστεία ιστορία ενδεικτική της αφηρημάδας του συζύγου της.

«Ο Φάνης είχε φύγει να πάει τα παιδιά στο σχολείο χωρίς τα παιδιά. Τα παιδιά γελούσαν, είχαν ξεκαρδιστεί. Ήταν αφηρημένος… λίγο».

«Η πεθερά μου είναι καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι» είπε ακόμα ενώ εξέφρασε την επιθυμία να μην παντρευτούν νωρίς οι γιοι της.