Άννα Παναγιωτοπούλου: “Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης”
Νέα

Άννα Παναγιωτοπούλου: “Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης”

Άννα Παναγιωτοπούλου: “Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης”

Οι καυστικές δηλώσεις της ηθοποιού στην εκπομπή "Μεσημέρι"

Χείμαρρος ήταν η συνέντευξη που έδωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή “Μεσημέρι”. Η ηθοποιός αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στη συνεργασία της με τον Θανάση Ευθυμιάδη στη σειρά”Ντόλτσε Βίτα” , ενώ αποκάλυψε ότι έχει χαστουκίσει τον Λάκη Λαζόπουλο!

“Ήταν στιγμές με την Κατιάνα (σ.σ. Μπαλανίκα) που δεν αντέχαμε”, δήλωσε η ηθοποιός για τα γέλια που έκαναν στα γυρίσματα περιγράφοντας ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

“Μεταξύ μας δεν ήταν η καλύτερη σχέση”, αποκάλυψε για τη συνεργασία της με τον Θανάση Ευθυμιάδη που έκαναν ένα απολαυστικό τηλεοπτικό ταίρι.

“Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης”, πρόσθεσε τονίζοντας: “Ήταν ωραιοπαθής. Είναι ωραιοπαθής”.

“Ο Ευθυμιάδης είχε ένα μέσον που μπήκε”, αποκάλυψε ακόμα.

Tα χαστούκια στον Λάκη Λαζόπουλο

Παράλληλα, μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο.

“Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπίας άνθρωπος και πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα”, εξομολογήθηκε.

“Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου;”, αναρωτήθηκε όταν άκουσε ότι η ηθοποιός θα είναι στην επιτροπή του Just The 2 Of Us.

“Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει;”, είπε ακόμα καυστικά, ενώ δήλωσε ότι η Βίκυ είναι μία πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα.

“Αυτή η γυναίκα είχε φοβερό ταλέντο”, ανέφερε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τόνισε ότι είχε κλάψει βλέποντάς τη στην “Εβίτα”.

Η συνέντευξή της:

https://streamable.com/pjf3u