Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρη, αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει»
Νέα

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρη, αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει»

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρη, αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει»

Ο γάμος, ο Alpha και το «Σου Κου family»

Καλεσμένη και μόνη στο τηλεοπτικό «σπιτικό» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show βρέθηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Χάρη Βαρθακούρη, τη ζήλια, την απιστία αλλά και τα τηλεοπτικά της βήματα.

Η Αντελίνα και Χάρης παντρεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη και όταν εκείνη τον ρώτησε ποιο επίθετο να κρατήσει, εκείνος της είπε το δικό του. «Μου αρέσει και μένα να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Θεωρώ αρκετά δυναμικό να πάρεις το επίθετο του συζύγου. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου. Αν ξεκινούσα την τηλεόραση ως ελεύθερη, δεν θα άλλαζα το επίθετό μου».

Η ίδια μίλησε και για το πώς γνωρίστηκε και παντρεύτηκε άμεσα με τον Χάρη.  «Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Νομίζω πως με κυνηγάει ο χρόνος.  Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Η αγάπη και η πίστη τους σε μένα… Έχω απίστευτη σχέση με τον μπαμπά μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου. Δεν θα έκανα βήμα χωρίς τη μαμά μου, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος.

Με τον Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε. Από το μεσημέρι μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Πήγαμε και ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσανε αμέσως. Παίζανε πινγκ πονγκ. Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο. Αυτή η σχέση με χαρακτηρίζει με τον πεθερό μου. Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή. Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

https://streamable.com/wch4xm

Όσον αφορά στο Globetrotters δήλωσε: «Δεν ακούω ούτε τα πολύ αρνητικά ούτε τα πολύ θετικά. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και αυτό που έδωσα εγώ στον κόσμο είναι ότι απενοχοποίησα τον συζυγικό καυγά. Αυτό που είμαι με τον Χάρη είναι το κάθε ζευγάρι. Το τέλος είναι ότι μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά μετά είμαστε ένα. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο ειδικά για τα νέα ζευγάρια που έχουν μάθει να φεύγουν. Εισπράττω την αγάπη βγαίνοντας έξω από τις γυναίκες που μου λένε καλά κάνεις “πάτα τον κάτω” μου λένε».

Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως πολύ ζηλιάρα. «Δεν θα ήμουν με τον Χάρη αν ζήλευα ουσιαστικά. Αυτό είναι ένα παιχνίδισμα. Είναι ένας καλλιτέχνης και η ζωή του είναι δύσκολη. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε σε σχέση με την απιστία. Είμαστε άνθρωποι. Με ενοχλεί η λέξη απάτη.  Με ενοχλεί να με απατάς με την έννοια της λέξης. Δεν μιλάω για το σεξουαλικό κομμάτι. Αυτό μπορεί να συμβεί. Απάτη μπορεί να είναι να πω κάτι σε κάποια άλλη αυτό που το λέω μόνο σε σένα. Αυτό είναι μεγαλύτερη απάτη από μια βραδιά απερισκεψίας».

«Η συγχώρεση είναι σπουδαίο πράγμα, αλλά ο θεσμός της οικογένειας και της αγάπης είναι ακόμα πιο σπουδαίο».

Αναφορικά με τη συνεργασία της με τον Alpha: «Ήμουν πολύ καλά επαγγελματικά μετά το παιχνίδι, έκανα πολλές συζητήσεις. Δεν ήθελα να φύγω από τον όμιλο, το θεωρούσα προδοσία, όμως το Star δεν είναι κάτι να μου δώσει. Μου είπαν να πάω στον Alpha και με χαρά το έκανα. Ο Αlpha είναι μέσα στην καρδιά μου. Αλλά είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο. Δεν θέλω να παίρνει η μπάλα άλλους. Ήταν μια κακή σχέση δική μου. Με ενοχλεί να ταλαιπωρείς ανθρώπους. Ήταν ένα σύντομο διαζύγιο. Μετά ήμουν στεναχωρημένη και απογοητευμένη, με μια επιλογή που δεν σκέφτηκες, βιάστηκες και έκανες λάθος. Σε εκείνο το σημείο ήρθε ο ΣΚΑΪ στη ζωή μου».

Για την απόφαση να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τον σύζυγό της: Με πίστεψε ο κ. Κόμπος και μετά από πολύ καιρό νιώθω καλά με την τηλεοπτική μου οικογένεια.  Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρη. Αρκεί να δει κάποια πράγματα που δεν βλέπει. Πρέπει να κάτσει να δει αν αυτό το πράγμα πραγματικά το γουστάρει. Αν το γουστάρει πρέπει να μπει στο ρεπορτάζ, στο τι γίνεται μπρος και πίσω από τις κάμερες. Αν μπει σε αυτό θα είναι πολύ καλός. Απλά δεν βγάζει ακόμα το ζουμί που πρέπει να βγάλει. Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν τον αφήνω να μιλήσει. Εγώ έβλεπα ότι μερικές φορές δεν θέλει να μιλήσει για κάποιο θέμα με μια ματιά. Τον έβαλα με το ζόρι να δει Survivor για να ξέρει τι συμβαίνει στο πρόγραμμα και στη θεματολογία της εκπομπής. Δεν τα παρατάω μαζί γιατί αν μπει σε αυτό θα του αρέσει πολύ, αρκεί να κάτσει».

Τα πειράγματα του Χάρη στον αέρα είναι «βιτριολικά». «Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο κράτημα. Πετάω κι εγώ μερικά όταν με τρελαίνει. Αυτό που ζήσαμε μαζί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο σχολείο, για τον τρόπο που μέσα από εμένα διαχειρίζεται και διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα, που ενδεχομένως κανένας ξένος να μην είχε την υπομονή. Πάντως μαζί μου νιώθει σιγουριά».

Η Αντελίνα δήλωσε ότι ο Χάρης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. «Είναι “άκακος” άνθρωπος, έχει μια υπέροχη σχέση με τις κόρες μας».

https://streamable.com/pigwgw