Αντώνης Αγγελόπουλος: Παραμένει στη σειρά “Το Σόι Σου”
Νέα

Αντώνης Αγγελόπουλος: Παραμένει στη σειρά “Το Σόι Σου”

Αντώνης Αγγελόπουλος: Παραμένει στη σειρά “Το Σόι Σου”

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος δεν “εγκαταλείπει” το “Σόι”. Ο άνθρωπος που έχει σκηνοθετήσει δεκάδες επιτυχημένες σειρές στο παρελθόν, βρίσκεται πίσω και από την κωμική σειρά του ALPHA. Η κωμωδία “Το Σόι Σου” συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για 5η σεζόν. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο, που προβλήθηκε την Τρίτη, guest star στη σειρά έκανε η σύζυγος του σκηνοθέτη, Αγγελική Λάμπρη.

Η Αγγελική Λάμπρη σε έναν guest ρόλο στη σειρά "Το Σόι Σου"

Η Αγγελική Λάμπρη σε έναν guest ρόλο στη σειρά “Το Σόι Σου”

Πότε έρχεται το “Κρατάς Μυστικό;”

Ο Αντώνης Αγγελόπουλος έχει αναλάβει όμως και ένα ολοκαίνουριο project στον ALPHA. Πρόκειται για μια νέα σειρά, που θα ονομάζεται “Κρατάς Μυστικό;”. Αναφορές στη σειρά έγιναν στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού το Σεπτέμβρη. Η σειρά είχε εξ αρχής προγραμματιστεί για το β’ μισό της σεζόν. Ωστόσο, σε επικοινωνία του Znews με το κανάλι, φαίνεται πως οι υπεύθυνοι δεν βιάζονται να κάνουν την πρεμιέρα.

Όπως μαθαίνουμε, η παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο του casting. Όσο για το ύφος της, είναι πολύ πιθανό να προβάλει αυτοτελείς ιστορίες με άλλους πρωταγωνιστές κάθε φορά. Το κόνσεπτ σε αυτό το στοιχείο, θυμίζει πολύ την παλιότερη σειρά του ALPHA, “Εντιμότατοι Κερατάδες”. Από τον τηλεοπτικό σταθμό λένε πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και το πρόγραμμα θα βγει στον αέρα, όταν θα είναι 100% έτοιμο.

Από το κανάλι της Κάντζας πάντως, σημειώνουν επίσης πως το “Κρατάς Μυστικό;” δεν θα σημάνει και την αποχώρηση του σκηνοθέτη από την σειρά “Το Σόι Σου”. Άλλωστε, όπως σημειώνουν, ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ακριβώς λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια της πετυχημένης σειράς. Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων κάνει ο Σταμάτης Πατρώνης.