Νέα

Αποκαλύψεις που σοκάρουν και το πρώτο λάθος του δολοφόνου

Αποκαλύψεις που σοκάρουν και το πρώτο λάθος του δολοφόνου

Τι θα αποκαλύψει ο Φώτης στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Η Ευγενία ανακαλύπτει κάτι σοκαριστικό στην «Επιστροφή» και η εμμονή του Ορφέα με την Ελένη θα τον οδηγήσει σε λάθος στο «Τατουάζ».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ο Γιώργος δυσκολεύεται να διαχειριστεί το γεγονός ότι το μωρό της Σοφίας δεν είναι δικό του. Κι ενώ δεν αφήνει τη Σοφία να καταλάβει ότι έχει μάθει την αλήθεια, της ετοιμάζει μια έκπληξη, που θα είναι δυσάρεστη για εκείνη.

Ο Μιχάλης είναι έτοιμος να αποκτήσουν παιδί με τη Μαρίνα, αλλά εκείνη προτιμά να το καθυστερήσουν λίγο, μέχρι η Μελίτη να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη ζωή της. Εν τω μεταξύ η Μελίτη λαμβάνει ένα ακριβό δώρο κι η Λίλιαν αρχικά νομίζει ότι πρόκειται για  μια κίνηση καλής θέλησης της Έλλης, όμως θα αποδειχθεί ότι κάνει λάθος…

Ταυτόχρονα, καταλαβαίνει ότι η Κάτια καθυστερεί το σχέδιο φυγής της και ζητάει να μάθει το γιατί. Η Μάρθα δείχνει να αποδέχεται τον Αντρέα ως σύντροφο της Ρένας, κάνοντάς την χαρούμενη.

Κι ενώ η Μαρίνα ζητάει από το Φώτη να μην την ενοχλήσει ξανά μη μπορώντας να δεχτεί την προδοσία του, εκείνος προχωράει σε μια αποκάλυψη.

«Έλα στη θέση μου»

Η Ρενάτα επιστρέφει στον Αχιλλέα τις βέρες και του ζητά χρόνο για να συνέλθει. Ο Βλάσης λαμβάνει ένα φάκελο που αναστατώνει τον Θοδωρή, ενώ ο Λεωνίδας ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για το παιδί της Φλωρέτας.

Η Βάνα ερευνά τις προθέσεις του Τζανέτου για την Σύλβια, ενώ ο Αντρέας βρίσκεται στα ίχνη του Μίμη. Η Φαίη λαμβάνει τα μέτρα της για να μην ξεσκεπαστεί το σχέδιό της, ενώ η Ρενάτα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Μήπως ήρθε η ώρα να παραιτηθεί από τη Sofo;

Τι νέα έχει η Μίκα από τον γυναικολόγο που την κάνουν να κλαίει;

«Η Επιστροφή»

Η Αθηνά μπαίνει θριαμβεύτρια στην Ντέλκουμ, όσο ο Ορέστης προσπαθεί μάταια να πείσει τα παιδιά του, ότι δεν συνεργαζόταν με την Αθηνά.

Ο Παύλος θα μάθει με απρόσμενο τρόπο για την εγκυμοσύνη και την αποβολή της Δανάης. Το ζευγάρι θα συγκρουστεί για ακόμα μια φορά και όλα δείχνουν πως οι τίτλοι τέλους για την σχέση τους, πέφτουν.

Παράλληλα η Έλενα θα ταρακουνηθεί από μια συζήτηση με την Αθηνά, που θα την οδηγήσουν σε δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Πέτρο.

Ο Γιάνναρης παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, ενώ την ίδια ώρα η Ευγενία ανακαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια για την Βίκυ και τον Γιάνναρη…

«Το σόι σου»

Οι Χαμπέοι έχουν καλέσει τους Τριαντάφυλλους για φαγητό. Τα σχέδια όλων, όμως, για ένα ήσυχο κυριακάτικο μεσημέρι ανατρέπονται από έναν απρόσμενο καβγά. Αυτή την φορά, ο καβγάς γίνεται ανάμεσα στους ίδιους τους Χαμπέους, με αφορμή ένα εξάνθημα που έχει βγάλει ο Βαγγελάκης.

Η Αλίνα εκμυστηρεύεται στην Αλεξάνδρα ότι οι τσακωμοί, όσον αφορά στην ανατροφή του παιδιού, όλο και πληθαίνουν όσο αυτό μεγαλώνει κι ότι αν έβρισκαν σπίτι στα μέτρα τους θα μετακόμιζαν άμεσα. Η Αλεξάνδρα προτείνει στο ζευγάρι να ρίξει μια ματιά στο σπίτι που νοικιάζει η φίλη της η Λιλή στην Κηφισιά.

Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα με το που ακούν «Βόρεια Προάστια» αντιδρούν έντονα, λέγοντας ότι είναι παράλογο τα παιδιά να μετακομίσουν τόσο μακριά. Ο Διονύσης και η Αλίνα, όμως, έχουν άλλη άποψη και ενθουσιάζονται με την υπέροχη μεζονέτα της Λιλής. Το μόνο πρόβλημα είναι το αρκετά υψηλό ενοίκιο.

Η Χαρούλα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να μην χάσει τον Διονύση και την Αλίνα  από κοντά της και η Αλεξάνδρα για να τους πείσει ότι το σπίτι στην Κηφισιά είναι ιδανικό. Τα συμπεθέρια αρχίζουν μία άτυπη διαμάχη στην οποία, για άλλη μια φορά, δεν υπάρχουν νικητές…

«Πέτα τη Φριτέζα»

Η Σελίνα γνωρίζεται κι επίσημα με το γιο της και οι δύσκολες  αλήθειες για το παρελθόν της έρχονται να ταράξουν τον Κίμωνα. Παράλληλα ο Αντρέας παίζει τα ρέστα του για να κρατήσει τον Σωκράτη στο Φτασμένο. Η Ζαμπέλα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού φοβούμενη τον άντρα της.

Ο μεθυσμένος γάμος Κίμωνα- Μαριέττας τους φέρνει σε δύσκολη θέση και τα πρώτα «συζυγικά» καβγαδάκια κάνουν την εμφάνιση τους. Η Σελίνα θέλει να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στη Λαγουδέρα για να δει τον Αντρέα μετά 40 χρόνια, αλλά μια παρεξήγηση θα ανατρέψει πλήρως τις προσδοκίες της…

«Το Τατουάζ»

Η Τατιάνα προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ορφέα μέσω τηλεφώνου, αλλά εκείνος το κλείνει πριν τον εντοπίσει.

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι και το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη βραδιά της ελευθερίας του.

Ο Σέκερης εξακολουθεί να γκρινιάζει στην Αμαλία για την μοναξιά του, αλλά εκείνη δεν πείθεται να γυρίσει πριν ολοκληρώσει το έργο της.

Με ένταση κυλούν οι μέρες και στο σπίτι του Θεοχάρη, καθώς η Βέρα δεν μπορεί να χωνέψει πως θα φύγει οριστικά απ’ το Λονδίνο και θα την αφήσει μόνη της με το παιδί.

Τα γενέθλια της Ειρήνης θα «κάψουν» την Τατιάνα που τρώει με μανία το γλυκό και κινεί τις υποψίες για πιθανή εγκυμοσύνη, ενώ ο Τόνυ εξακολουθεί να την πιέζει να δουν έναν γυναικολόγο.

Τα παιδιά μαθαίνουν για τον γάμο της Μάρθας και του Παύλου κι αρχίζουν την πλάκα, ενώ η Μάρθα ζητά από την Αμαλία να γίνει μάρτυρας στον γάμο. Κι ενώ η Όλγα και ο Στέφανος οργανώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τα νερά..

Η Όλγα, έξαλλη με τη συμπεριφορά της Λήδας, αποφασίζει να αλλάξει στάση και να το παίξει σκληρή απέναντί της, αλλά η τιμωρία δεν κρατά παραπάνω από λίγες ώρες.

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο γραφείο, αλλά εξομολογείται στην Άννα πως μάλλον ήρθε η ώρα να το κλείσει και να αφοσιωθεί στην δουλειά με τα μανιτάρια.

Ο Θεοχάρης χαιρετά την Βέρα και τον Μάριο και φεύγει οριστικά απ’ το Λονδίνο. Ο Παύλος στήνει ένα γλέντι για να γιορτάσει την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου, αλλά η παρουσία του Χάρη και του Πέτρου του χαλάνε το κέφι. Ο Χάρης όμως κάνει μια κίνηση που θα τον εκπλήξει!

Η άνεση της Μαργκώ μοιάζει ύποπτη και ο πρέσβης διατάζει να παρακολουθείται. Η επιστροφή του Τόνυ στο Λονδίνο ανησυχεί την Τατιάνα.

Η εμμονή του Ορφέα με την Ελένη όλο και μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να κάνει το πρώτο λάθος…

Exit mobile version