Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις»
Νέα

Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις»

Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις»

Η πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση της Ελένης Ράντου έρχεται

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, όπως θα έλεγε και ο λαός, να ξαναδούμε την Ελένη Ράντου σε τηλεοπτική σειρά και δη κωμική.

Και να που θα γίνει στην ΕΡΤ με τη σειρά «Ζακέτα να πάρεις».

Η πληροφορία κυκλοφορεί εδώ και μερικούς μήνες ότι το κρατικό κανάλι -που φέτος έχει πάρει «αμπάριζα», όπως λέει η έκφραση, τους πετυχημένους σκηνοθέτες, σεναριογράφους αλλά και ηθοποιούς και έχει δημιουργήσει σειρές που ξεχωρίζουν- ετοιμάζει ακόμα μία κωμική σειρά.

Τελικά η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαίωσε τις φήμες.

Με αφετηρία τη χιλιοειπωμένη φράση «Ζακέτα να πάρεις», την κλασική και διαχρονική ατάκα, που μόνο η Ελληνίδα μάνα έχει το… προνόμιο να γνωρίζει, η σειρά καταγράφει, μέσα από τραγελαφικές και σπαρταριστές καταστάσεις, την ιστορία τριών γυναικών-μανάδων, τόσο διαφορετικών, αλλά και τόσο ίδιων μεταξύ τους.

Τρεις κυρίες που είχαμε καιρό να δούμε επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και είναι οι απολαυστικές Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και είναι όλοι εκλεκτοί.

Τη σκηνοθεσία της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει τη σφραγίδα του σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες και σειρές της ελληνικής τηλεόρασης με προεξάρχουσες το «Είσαι το ταίρι μου», και το «Παρά πέντε» αλλά και τις «Σαββατογεννημένες», το  Safe Sex, κ.ά., ενώ το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα («Το σόι σου», «Σπίτι είναι »κ.ά).

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, πρόθεση της ΕΡΤ είναι να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα, με δεδομένο ότι η κατάσταση με τον κορονοϊό θα το επιτρέψει, έτσι ώστε η νέα σειρά να έρθει στους δέκτες μας τον Μάρτιο.

Λίγα λόγια για το story

Kεντρικό θέμα της σειρά είναι η πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου.

Η Αριστέα, η αδελφή της Δέσποινα και η κολλητή της, Φούλη, κατεβαίνουν στην Αθήνα για μια σύντομη επίσκεψη στους μοναχογιούς τους, που μάλλον θα κρατήσει λίγο… παραπάνω!
Μία ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου, μία εισοδηματίας με ύφος λίγο αφ’ υψηλού και μία πρώην τραγουδίστρια σε μπουζούκια, τρεις γυναίκες με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες, μα τόσο αγαπημένες μεταξύ τους, έρχονται να αναστατώσουν τις ζωές των γιων τους, με καμώματα, φωνές, καβγάδες, γέλια, κλάματα, παρεξηγήσεις και, φυσικά, την αξεπέραστη συμβουλή, που μόνο η Ελληνίδα μάνα ξέρει… «Ζακέτα να πάρεις»!