Αποκλειστικό – Open: Αυτή είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτρια της Ντόρας Κουτροκόη
Νέα

Αποκλειστικό – Open: Αυτή είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτρια της Ντόρας Κουτροκόη

Αποκλειστικό – Open: Αυτή είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτρια της Ντόρας Κουτροκόη

Oι τηλεοπτικές εξελίξεις τρέχουν και ο Γιώργος Μπέζας τις προλαβαίνει όλες!

Ποια είναι η δημοσιογράφος που όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη του Open στη θέση της Ντόρας Κουτροκόη; Ο Γιώργος Μπέζας έμαθε τα πάντα!

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ένας αγώνας δρόμου γίνεται από την Διεύθυνση Ειδήσεων και ενημέρωσης του Οpen για να βρεθεί η αντικαταστάτρια της Ντόρας Κουτροκόη που θα βρίσκεται στο πλευρό του Άκη Παυλόπουλου από τη νέα σεζόν.

Η πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» εκτός απροόπτου θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτέμβρη, για αυτό και ο χρόνος είναι περιορισμένος για μακρές συζητήσεις.

Στο τραπέζι των συζητήσεων εκτός των άλλων ονομάτων που έπεσαν για την θέση της παρουσιάστριας από το δυναμικό του καναλιού -και μοιάζει να είναι και το επικρατέστερο- είναι αυτό της δημοσιογράφου Ευλαμπίας Ρέβη.

Η δημοσιογράφος τις τελευταίες μέρες ήρθε στο προσκήνιο και έγινε viral καλύπτοντας τις καταστροφικές φωτιές της Εύβοιας.

Η ζωντανή σύνδεση και ο διάλογος που είχε με τον ηλικιωμένο κύριο σε χωριό της Εύβοιας που την έκανε να συγκινηθεί την ώρα της σύνδεσης, ξεσπώντας σε κλάματα, on air, την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή.

Η δημοσιογράφος ανήκει στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού και μάλιστα το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε και τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, οπότε δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε νέο ρόλο.

Σήμερα για το Open είναι μια ιδιαίτερη μέρα αφού από ώρα σε ώρα αναμένεται και η ανακοίνωση για την Πόπη Τσαπανίδου που αναλαμβάνει το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.