Άσπα Τσίνα: “Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου”
Νέα

Άσπα Τσίνα: “Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου”

Άσπα Τσίνα: “Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου”

Η Άσπα Τσίνα είχε πολλά να πει και να αποκαλύψει στην Ελεονώρα Μελέτη και τα “Μεσάνυχτα”.

Η πρώην παίκτρια του Fame Story που έγινε γνωστή για το έντονο ταμπεραμέντο της, που εγκατέλειψε την Αθήνα για την πατρίδα της τα Τρίκαλα και πριν από μερικούς μήνες επέστρεψε στα μουσικά πράγματα σε συνεργασία με τον Φοίβο έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία της.

Όπως είπε στην Ελεονώρα πάσχει από έναν καρκίνο του αίματος, το πολλαπλό μυέλωμα, ο οποίος δίνει συμπτώματα κυρίως στα οστά.

Κάπως έτσι ανακάλυψε την ασθένειά της.

Προς το τέλος της συνέντευξής της δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι “αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου” που σύμφωνα με τα λεγόμενά της ήταν να φέρει στον κόσμο το γιο της και μάλιστα το συγκεκριμένο χαρισματικό παιδί, που όπως η ίδια είπε έχει αυξημένο δείκτη ευφυΐας και είναι μέλος της Mensa.

“Ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο”

Όπως διηγήθηκε είχε γυρίσει στα Τρίκαλα λίγες μέρες μετά την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού και κάνοντας μία κίνηση για να σηκώσει τον σκύλο της ένιωσε φρικτούς πόνους στη μέση.

“Ένιωσα σαν να κόπηκα στα δύο” είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από μερικές επισκέψεις σε γιατρούς, ο παθολόγος της επιβεβαίωσε τη διάγνωση, για την οποία η ίδια ήταν σίγουρη πριν καν γίνει.

“Πριν βγει η διάγνωση γνώριζα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό”.

Όπως εξήγησε, το είπε κατευθείαν στον γιο της και έφυγε για την Αθήνα προκειμένου να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

Η Άσπα εξήγησε ότι τα μόνα συμπτώματα που είχε αλλά δεν έδωσε σημασία ήταν η κούραση και οι νυχτερινοί πυρετοί.

Κατόπιν εξήγησε ότι οι γιατροί της είπαν ότι έπρεπε να ξεκινήσει άμεσα εντατική χημειοθεραπεία. Εκείνη όμως αρνήθηκε και ζήτησε πρώτα να κάνει τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ και τη φωτογράφιση και μετά.

Ευχαρίστησε μάλιστα τη δισκογραφική της και τον Φοίβο για τη στήριξη.

H ανάγκη της να εκπληρώσει το επαγγελματικό της όνειρο ήταν τόσο μεγάλη που όπως είπε παρά τους φρικτούς πόνους ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της και ένα μήνα μετά τη διάγνωσή της τελικά ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες.