Νέα

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Γιώργο Παπαδάκη»

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Γιώργο Παπαδάκη»

Η δημοσιογράφος μάς σύστησε τη μητέρα της και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της στην εφηβεία της που της κόστισε πολύ

Ένα τεράστιο δέσιμο μοιράζεται η Μπάγια Αντωνοπούλου με τη μητέρα της, την οποία μας σύστησε μέσα από την κοινή τους συνέντευξη στο Happy Day.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές και το τραύμα που της άφησε ο χαμός του πατέρα της από καρκίνο στην εφηβεία της.

«Στα 17 έφυγε ο μπαμπάς μου περάσαμε όμως  τρία χρόνια πριν δύσκολα. Μου άφησε μία αγχώδη διαταραχή μετατραυματικού στρες. Έκανα έναν κύκλο με 4μιση χρόνια ψυχοθοεραπείας αλλά σταμάτησα γιατί δεν άντεξα και τώρα το ξαναξεκίνησα».

«Μας έδεσε πολύ με τη μητέρα μου, είμαστε μία γροθιά» συνέχισε.

Καθόλου στρωμένος με ροδοπέταλα τόνισε πως είναι ο δρόμος της δημοσιογραφίας και εκείνη κλήθηκε πολλές φορές να αποδείξει την αξία της. Παραδέχτηκε πως έχει υποστεί έντονο εργασιακό μπούλινγκ στο παρελθόν και πως όταν πήρε την απόφαση να παραιτηθεί

«Υπάρχει το μπουλίνγκ και το έχω βιώσει με κακή συμπεριφορά την οποία για πάρα πολύ καιρό ανεχόμουν,  όμως, επειδή είχα πείσμα κατάφερα και επιβίωσα».

Σε ερώτηση για το αν θα ξανασυενεργαζόταν με τον Γιώργο Παπαδάκη απέρριψε το ενδεχόμενο.

«Καταρχάς, δεν θα ξυπνούσα ξανά τόσο πρωί. Όχι δεν θα ξανασυνεργαζόμουν σε εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη» τόνισε.

Exit mobile version