Χ Factor – Δέσποινα Βανδή: “Αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ‘θελα να πω κάποια πράγματα…”
Νέα

Χ Factor – Δέσποινα Βανδή: “Αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ‘θελα να πω κάποια πράγματα…”

Χ Factor – Δέσποινα Βανδή: “Αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ‘θελα να πω κάποια πράγματα…”

Απρόσμενη εξέλιξη είχε απόψε το X Factor.

Και ο λόγος ήταν για άλλη μια φορά η Δέσποινα Βανδή.

Ήταν λίγο μετά την εμφάνιση των Liak and the Cover που πάλι δίχασαν τους κριτές όταν η Δέσποινα, με πολλή ηπιότητα θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της και αφορούσε το γνωστό θέμα της δημοφιλίας του συγκροτήματος στα social media.

Ως παρουσιάστρια δεν της επιτρέπεται να έχει αυτόν τον ρόλο αλλά πολλές φορές την έχουμε ακούσει να κάνει μικρά σχόλια.

“Δεν μπορώ να μιλήσω! Παρουσιάστρια ήθελα να γίνω, καλά να πάθω. Αν ήμουν εκεί λαλίστατη θα ήμουν αλλά δεν μπορώ”, είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να συγκρατηθεί.

“Πες” την προέτρεψαν οι κριτές.

“Αισθάνομαι ότι πολλές φορές θέλω να τοποθετηθώ αλλά δεν μπορώ, δεν μου επιτρέπεται, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου… Αισθάνομαι ότι κάποιες φορές δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου. Αισθάνομαι κάποιες φορές την ανάγκη ότι θα ‘θελα να πω κάποια πράγματα αλλά δεν πειράζει.  Η τηλεόραση συνεπαίρνει. Τα παιδιά αυτά δεν είναι μαθημένα. Αισθάνομαι ότι μπορεί να παρασύρονται. Θα θελα κάποιες φορές να είστε πιο αυστηροί. Δεν είναι κακό να γίνεις λίγο πιο αιχμηρός όταν το δικαιολογείς”.

“Η δημοφιλία δεν είναι κακό. Αν ήταν να φέρναμε την Kendall Jenner να τραγουδήσει να πάρει το έπαθλο να φύγει”, της είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

“Αν καθόμουνα κάτω μαζί σας θα ήμουν πιο αυστηρή” συνέχισε η Δέσποινα και επεσήμανε ότι σε κάποιες εμφανίσεις των Liak θα έπρεπε να ακούσουν πιο αυστηρά σχόλια.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν ήταν σύμφωνος αλλά άκουσε προσεκτικά όσα είχε να πει η παρουσιάστρια.

“Η δημοφιλία ξεσηκώνει αλλά καλό είναι εσείς να τους προσγειώνετε γιατί δεν είναι πάντα τα πράγματα τόσο φανταστικά όσο φαίνονται κατά τη δική μου ταπεινή άποψη” είπε κλείνοντας η Δέσποινα.