Χάρης Βαρθακούρης: Η πρόταση συνεργασίας με τη Σοφία Αλιμπέρτη και το κοινό τηλεοπτικό μέλλον με την Αντελίνα
Νέα

Χάρης Βαρθακούρης: Η πρόταση συνεργασίας με τη Σοφία Αλιμπέρτη και το κοινό τηλεοπτικό μέλλον με την Αντελίνα

Χάρης Βαρθακούρης: Η πρόταση συνεργασίας με τη Σοφία Αλιμπέρτη και το κοινό τηλεοπτικό μέλλον με την Αντελίνα

"Θεωρώ δεδομένο πως θα κάνουμε ξανά κάτι μαζί κάποια στιγμή” δηλώνει στον "Τηλεθεατή"

“Δεν έχω άγχος” δηλώνει για την πρεμιέρα του Big Brother ο Χάρης Βαρθακούρης, μιλώντας στον “Τηλεθεατή” που κυκλοφορεί.

“Είναι παράλογο να μη μου δοθεί μια μικρή περίοδος χάριτος. Από την άλλη έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις όποιες δυνατότητές μου”, δηλώνει ο παρουσιαστής.

To νέο ριάλιτι φαίνεται ότι του προσφέρει πολλά:

“Αυτό το διάστημα που κάνω πρόβες, συνειδητοποιώ ότι ο ρόλος μου είναι πολύ μεγαλύτερος από ό,τι πίστευα. Υπήρχε μια αρχική ιδέα να είμαστε δύο οι παρουσιαστές, οπότε σκεφτόμουν ότι το βάρος θα ήταν μοιρασμένο. Δυστυχώς, φαίνεται παραήμουν καλός στα προκαταρτικά και αποφασίστηκε τελικά να το σηκώσω όλο μόνος… Η πίστα με έχει εξοικειώσει με την έκθεση στο κοινό. Μαθαίνω πολλά μέσω του Big Brother. Πράγματα που ίσως μου φανούν χρήσιμα αν θελήσω να συνεχίσω στην τηλεόραση”.

“Μου λείπει η γυναίκα μου”

Μετά το Globetrotters δέχτηκαν τηλεοπτικές προτάσεις με την Αντελίνα Βαρθακούρη;

“Ναι, δεχτήκαμε προτάσεις. Δεν σας κρύβω μάλιστα τώρα που κάνω πρόβες και είμαι ολομόναχος, μου λείπει η γυναίκα μου. Πολύ θα ήθελα να το παρουσιάζαμε παρέα. Όμως στο πλαίσιο του ρίσκου θέλαμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας ξεχωριστά. Στην τελική κανείς δεν μας απαγορεύει να το κάνουμε στο μέλλον. Και αν με ρωτάτε, θεωρώ δεδομένο πως θα κάνουμε ξανά κάτι μαζί κάποια στιγμή”.

Ανησύχησε ποτέ αν οι καυγάδες στους Globetrotters θα τους έκαναν κακό;

“Όχι, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα προβληθούν οι καυγάδες μας. Θεωρούσα ότι οι αψιμαχίες σε μια ταξιδιωτική εκπομπή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα είναι άχρηστο τηλεοπτικό υλικό και μάλιστα λυπόμουν το συνεργείο που έπρεπε κάθε φορά να υποστεί τις φωνές μας. Βέβαια λίγο μετά ήταν όλα μέλι-γάλα και γρήγορα έμαθαν πως έτσι είμαστε εμείς, εκδηλωτικοί και θερμόαιμοι”.

Η άγνωστη πρόταση για εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη

“Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου γίνεται πρόταση. Πολλά χρόνια πριν, όταν η Σοφία Αλιμπέρτη θα ξεκινούσε πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακα -νομίζω στον Alpha- μου πρότεινε να την κάνουμε παρέα. Για να το αποφύγω με τρόπο ζήτησα ανά εκπομπή όσα μου πρότειναν ως μηνιαία αμοιβή. Μιλάμε για τέτοιο θράσος!

Εννοείται δεν μου τα έδωσαν, έτσι η Σοφία πήρε τον Θανάση Πάτρα. Η δεύτερη φορά ήταν το 2014 όταν αποχώρησα από το Just the 2 of us του Mega. Μου τηλεφώνησε ένα στέλεχος καναλιού για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε κάτι. Ήταν όμως καλοκαίρι, ήμουν διακοπές με την οικογένειά μου και λίγες μέρες μετά κάηκε το σπίτι μας. Όπως αντιλαμβάνεστε ξέχασα τα πάντα”.