Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Είμαι στεναχωρημένη και πληγωμένη”
Νέα

Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Είμαι στεναχωρημένη και πληγωμένη”

Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Είμαι στεναχωρημένη και πληγωμένη”

Δίνει τέλος στην παρεξήγηση, αποκαλύπτει τη δική της αλήθεια και μιλά για την εμπειρία στο Just The 2 Of Us

Η Χριστίνα Παππά ήταν η σημερινή καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία βρέθηκε στο στούντιο και μίλησε για τις δυσκολίες στον χώρο εστίασης που δραστηριοποιείται, την παρεξήγηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Just The 2 Of Us.

Αρχικά, η Τατιάνα επισήμανε ότι η καλλιτέχνης είναι μέτοχος σε πέντε μαγαζιά, τονίζοντας ότι αυτή είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνη, καθώς πλήττεται ο τομέας της εστίασης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

“Κάναμε απολύμανση μέσα έξω και ανοίξαμε το delivery”, τόνισε η ηθοποιός, αναφέροντας ότι έχει κάνει τέσσερις πέντε φορές το τεστ κορονοϊού.

Παράλληλα, οι δύο κυρίες συνδέθηκαν με το μαγαζί της στη Γλυφάδα για να υπολογίσουν ζωντανά τους χώρους και το πώς θα λειτουργεί από δω και πέρα.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένη από την κινητοποίηση της κυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι περιμένει να στηρίξει τις επιχειρήσεις το κράτος.

“Ευελπιστώ και εύχομαι το κράτος να μας στηρίξει”, είπε, ενώ ανέφερε ότι θα υλοποιηθεί ένα πιο ευρωπαϊκό πρότυπο στον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών.

“Πρέπει να υπάρξει κατανόηση και να σέβεται ο ένας στον άλλον”, είπε η Χριστίνα, ενώ αποκάλυψε ότι αυτές τις ημέρες έχει κάνει μέχρι και τον διανομέα φαγητού.

https://streamable.com/sse3ry

“Η δουλειά για μένα δεν είναι ντροπή ό,τι και να κάνεις”, τόνισε, η Χριστίνα, υπογραμμίζοντας ότι εργάζεται από την ηλικία των 17 ετών.

https://streamable.com/kgtuyb

Το Just The 2 Of Us και το τέλος της φιλίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αμέσως μετά, η Χριστίνα μίλησε για την επιστροφή του Just The 2 Of Us και το πώς κατάφερε να πραγματοποιηθεί το δεύτερο επεισόδιο.

“Φοβόμουν δεν σου κρύβω”, δήλωσε, ενώ τόνισε: “Είναι πολύ ωραία εμπειρία”.

“Επειδή κρατώ μέσα μου, δεν ξεσπάω, με είχε πιάσει μια κρίση πανικού”, πρόσθεσε.

“Εμένα δεν μου αρέσει να κάνω μαγνητοσκοπημένα, γιατί άλλα λες και άλλα γράφονται. Με την Κωνσταντίνα είχαμε κάτι δικό μας”, τόνισε για την περιβόητη κόντρα με την παρουσιάστρια και τον χαρακτηρισμό “αφελής”.

“Είναι αφελής με την καλή έννοια. Η αφέλεια κρύβει μια παιδικότητα”, υπογράμμισε.

“Εμένα και μου αρέσει πάρα πολύ και τη θαυμάζω και μου φτιάχνει η διάθεση όταν τη βλέπω”, είπε για το παιδικό στυλ της παρουσιάστριας.

“Θα χαρώ να τη δω ξανά πάλι και στην τηλεόραση”, δήλωσε ακόμα.

“Οπότε παιδιά, ξεχάστε το, δεν έχω κανένα απολύτως θέμα”, πρόσθεσε με χιούμορ.

“Δεν κάνουμε παρέα. Εκείνη έχει στο μυαλό της κάτι άλλο, εγώ κάτι άλλο. Μεταξύ μας το έχουμε λύσει”, διευκρίνισε ακόμα.

“Εμένα αν μου κάνει κάποιος κακό και στη δουλειά του είναι καλός και με ρωτήσουν θα πω εμένα δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας, όμως μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είμαι και κακιά. Δεν κρατάω κακία”, είπε η Χριστίνα.

“Είμαι στεναχωρημένη και πληγωμένη. Από κει και πέρα εύχομαι και κάποια στιγμή στην πορεία να ανταποδώσει κι εκείνη”, είπε χαμογελώντας η ηθοποιός.

Ποια είναι τα φαβορί του μουσικού σόου, σύμφωνα με τη Χριστίνα;

“Τα ζευγάρια που μου αρέσουν είναι και η Έρρικα και ο Άρης, η Ελένη με τον Ετεοκλή και η Κόνι με τον Τάσο”, αποκάλυψε.

Στο τέλος, έστειλε φιλιά στη μανούλα της που βρίσκεται στον Βόλο.

https://streamable.com/8c0777