Χριστίνα Παππά: “O Νίκος Κοκλώνης είναι ο έρωτας της ζωής μου”
Ελλάδα

Χριστίνα Παππά: “O Νίκος Κοκλώνης είναι ο έρωτας της ζωής μου”

Χριστίνα Παππά: “O Νίκος Κοκλώνης είναι ο έρωτας της ζωής μου”

Η εξομολόγηση για το Just The 2 Of Us, η φιλία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έληξε και η αγωνία για τις επιχειρήσεις της

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” ως επιχειρηματίας για την κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και ως καλλιτέχνης για τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us.

“Φάγαμε ξύλο αρκετά χρόνια και τώρα ξανάρθε πάλι ξύλο”, είπε για τα οικονομικά δεδομένα στη χώρα μας.

“Είναι αυτή η ανασφάλεια ότι τα χρήματα που έχεις στην άκρη, τα επενδύεις όλα σε μία επιχείρηση και δεν ξέρεις το αύριο ποιο είναι”, πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ότι αυτές οι σκέψεις φέρουν εφιάλτες τα βράδια.

“Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε 1η Ιουνίου αν και εγώ θεωρώ ότι με κάποιους κανόνες θα έπρεπε ήδη να έχουν ανοίξει διότι αυτό που γίνεται είναι χειρότερο”, δήλωσε για το άνοιγμα των επιχειρήσεων.

“Μου λείπει να δω τη μαμά μου, να την αγκαλιάσω”

“Μου άρεσε πάρα πολύ”, είπε για τις ημέρες στην καραντίνα και πρότεινε να το κάνουμε μία φορά τον χρόνο για έναν μήνα ώστε να ξεκουράζεται και ο πλανήτης.

“Εγώ δεν χαλάρωσα καθόλου. Τέσσερα φαγητά την ημέρα μαγείρευα”, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν έχει σχέση, λέγοντας ότι θέλει να χάσει 10 κιλά και θα το κάνει όταν ερωτευτεί.

“Όσο δεν αδυνατίζω, δεν είμαι ερωτευμένη”, είπε η Χριστίνα.

“Μου λείπει να δω τη μαμά μου, να την αγκαλιάσω”, εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

“Σκοτωνόμαστε. Δεν ταιριάζουμε με τίποτα”, είπε για τη συνεργασία της με τον γιο της, Δημήτρη, ενώ τόνισε ότι δεν τον αφήνει να παρεμβαίνει στα προσωπικά της.

Το Just The 2 Of Us και η λήξη της φιλίας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

“Μου λείπει το Just The 2 Of Us”, υπογράμμισε στη συνέχεια.

“Είναι όλοι καταπληκτικά παιδιά, όσοι συμμετέχουν. Με τον Νίκο είναι λες και είμαι εξαρτημένη, είναι το χαπάκι μου. Σκοτωνόμαστε δε, δεν φαντάζεσαι πόσο. Τσακωνόμαστε non stop αλλά την ίδια στιγμή τον αγαπάω. Είναι ο έρωτας της ζωής μου”, εξομολογήθηκε η Χριστίνα.

Τι δήλωσε για την κριτική επιτροπή του σόου και τι δήλωσε για τον χαρακτηρισμό “αφελής” που είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

“Το να είσαι αφελής βγάζει μία παιδικότητα. Δεν το είπα με κακό τρόπο”, τόνισε, προσθέτοντας ότι η παρουσιάστρια έχει έναν δικό της κόσμο.

“Ήμασταν φίλες”, παραδέχτηκε, υπογραμμίζοντας ότι η φιλία τους διακόπηκε.

“Είχε προς εμένα μία απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν είναι στα κακά να είμαστε μαζί και στα καλά χώρια. Για μένα οι φίλοι είναι και στα καλά και στα κακά”, ανέφερε η ηθοποιός, τονίζοντας ότι είναι πολύ ευαίσθητη και στενοχωριέται.

“Εγώ για τους φίλους μου είμαι πάντα εκεί”, είπε ακόμα, ενώ στην εκπομπή υπογράμμισαν ότι η ρήξη στη σχέση τους ήρθε πριν από το Just The 2 Of Us.

Η συνέντευξή της:

https://streamable.com/uaatnc