Χρήστος Φερεντίνος: “Δεν θα έκανα πρωινό σαν αυτά που βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση…”
Νέα

Χρήστος Φερεντίνος: “Δεν θα έκανα πρωινό σαν αυτά που βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση…”

Χρήστος Φερεντίνος: “Δεν θα έκανα πρωινό σαν αυτά που βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση…”

Ποια στοιχεία θεωρεί ότι δεν έχουν χώρο σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Τον Χρήστο Φερεντίνο υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της και μίλησαν για πολλά και ενδιαφέροντα.

Έχοντας αφιερώσει πολλά χρόνια από την καριέρα του στην τηλεόραση και ο γνωστός παρουσιαστής είναι ο πλέον αρμόδιος για να καταδείξει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά της.

Ακριβώς γι΄αυτά μίλησε αναφέροντας τι δεν του αρέσει να παρακολουθεί στη μικρή οθόνη αλλά και με τι δεν θα ήθελε να ασχολείται σε μία τηλεοπτική δουλειά.

“Εμένα μου αρέσει η τηλεόραση και να παρακολουθώ και να κάνω που δεν ‘κιτρινίζει’, που δεν έχει κουτσομπολιό, που δεν εισβάλλει στην προσωπική ζωή των άλλων και που δεν φέρνει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους”.

“Μου αρέσει η τηλεόραση που έχει σασπένς, που έχει συναισθήματα, που έχει εναλλαγές συναισθημάτων, αμεσότητα, που σέβεται και έχει ευγένεια και καλή διάθεση με τον καλεσμένο και τους τηλεθεατές. Μου αρέσει όμως και το πείραγμα”.

Για το αν θα ξέφευγε κάποια στιγμή από τα τηλεπαιχνίδια – που με τόση επιτυχία συνεχίζει να υπηρετεί – απάντησε διπλωματικά εξηγώντας ότι θα αναλάμβανε ακόμα και πρωινή εκπομπή αρκεί να υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες και σίγουρα σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει σήμερα διότι δεν είναι του γούστου του τα συγκεκριμένα concept.

“Δεν θα έκανα ένα πρωινό με τα στοιχεία που βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση. Δεν μου ταιριάζει εμένα, δεν μπορώ το ακολουθήσω, δεν μπορώ να το κάνω καλά. Ένα πιο δημοσιογραφικό ενδεχομένως να μου πήγαινε”, υπογράμμισε.

https://streamable.com/n1n8gq

Ρωτώντας τον για την προσωπική του ζωή η οικοδέσποινα δεν πήρε κάποια απάντηση αφού ο Χρήστος Φερεντίνος τήρησε τη συνήθειά του να κρατά για τον εαυτό του την προσωπική του ζωή αφού δεν επιθυμεί να απασχολεί τη δημοσιότητα με τέτοιου είδους θέματα.

https://streamable.com/p2xbm4