Χρύσπα: “Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά…”
Νέα

Χρύσπα: “Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά…”

Χρύσπα: “Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά…”

Τι ενόχλησε την τραγουδίστρια στο Just The 2 Of Us;

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος από το στούντιο και η Χρύσπα μέσω skype εμφανίστηκαν σήμερα στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, μιλώντας για το ταξίδι τους στο Just The 2 Of Us.

Πρώτη πήρε τον λόγο η Χρύσπα, η οποία έκανε ορισμένες ανατρεπτικές δηλώσεις, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της από την τροπή που πήρε το μουσικό σόου κατά τα λεγόμενά της.

Σημείο διαφωνίας για την τραγουδίστρια στάθηκε η απόφαση της παραγωγής να κάνουν δύο αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα με τη Χρύσπα να εξηγεί ότι το σόου πήρε έτσι ένα πιο reality ύφος και προκάλεσε δυσφορία στην ίδια και στην οικογένειά της.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε εκφράσει στην παραγωγή ότι επιθυμούσε να αποχωρήσει μετά τα νέα δεδομένα.

“Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ προσωπικά τον Νίκο Κοκλώνη, γιατί εγώ ήμουν εκείνη που διεκδίκησα τη θέση μου στο Just The 2 Of Us, δηλαδή το κυνήγησα πάρα πολύ το να βρίσκομαι στο σόου, γιατί ήταν να ανοίξει και το μαγαζί και ήθελα και εγώ να κάνω διαφήμιση σε όλη αυτή τη δουλειά”.

“Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς όλοι από εκεί και πέρα εγώ θέλω να πω ότι η αλήθεια είναι ότι ήθελα να φύγω γιατί ενώ βρέθηκα σε ένα παιχνίδι που ήταν μουσικό σόου ξαφνικά πήρε μια τροπή ενός reality σόου”.

“Γιατί ξαφνικά βρισκόμαστε σε μια διαδικασία διπλής αποχώρησης κρατά είναι πολύ δύσκολη διαδικασία. Ήταν πολύ δυσάρεστη στιγμή και για εμένα και για την οικογένεια μου και έπρεπε να τους εξηγώ να μην στενοχωριούνται”.

https://streamable.com/ff47wd

“Σαν Χρύσπα παίρνω μια θέση και σας λέω ότι είναι πάρα πολύ διαφορετική συμφωνία που κάνεις στην αρχή και λες θα συμμετέχω σε ένα τηλεοπτικό σόου και ξαφνικά υπάρχει η διαδικασία της διπλής αποχώρησης”.

“Επειδή έχουμε κάνει όλοι ένα συμβόλαιο εμπιστευτικότητας θα μπορούσαν να κάνουν μήνυση στο άτομο που τα διαρρέει και να μην περνάμε όλοι εμείς αυτή τη διαδικασία”, συνέχισε.

Τι άλλο είπε;

https://streamable.com/3d1ayy