Νέα

Δάκρυσε η Μαρίνα Ψάλτη: Το βίντεο που της ετοίμασε το «φλΕΡΤ» και τη συγκίνησε

Δάκρυσε η Μαρίνα Ψάλτη: Το βίντεο που της ετοίμασε το «φλΕΡΤ» και τη συγκίνησε

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του 25ετούς γάμου της με τον Γιάννη Φέρτη;

Η Μαρίνα Ψάλτη βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή “Φλερτ” και μίλησε μεταξύ άλλων για τον χώρο του θεάτρου αλλά και τις εξαθλιωτικές συνθήκες εν γένει που επικρατούν στην αγορά εργασίας για τους νέους ανθρώπους.

Όπως είπε, είναι μία κατάσταση που τη θυμώνει και έχει τύχει να φύγει σχεδόν από παραγωγή, όταν έμαθε ότι τα νέα παιδιά πληρώνονταν με 100€ τον μήνα.

“Δεν μου αρέσει καθόλου που τα νέα παιδιά παίρνουν 300€ τον μήνα μισθό. Που τους θεωρούν που είναι απροστάτευτα και εμείς δεν μπορούμε να τα προστατεύσουμε. Σε κάποια παραγωγή που ήμουν ήθελα να σηκωθώ να φύγω γιατί ένιωθα ότι συναινούσα σε κάτι εγκληματικό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα ότι αυτά τα παιδιά θα παίρνουν 100€ τον μήνα”

https://streamable.com/n2rqj4

Μιλώντας για τον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη, η ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας που τους κράτησε 25 χρόνια μαζί, το ίδιο αγαπημένους σε εύκολες αλλά και δύσκολες περιστάσεις.

“Το χιούμορ. Είναι το μόνο που σώζει. Όταν είσαι με τον σύντροφό σου μες στο σπίτι αλλά ο η καρδιά δεν χτυπά όπως παλιά κάτι άλλο σε κρατάει, μία αγάπη αλλά δεν είναι μόνο η αγάπη είναι το χιούμορ, είναι η χαρά μες στο σπίτι. Να γελάς , να σε διασκεδάζει ο άλλος και να τον διασκεδάζεις και να είναι χαλαρά τα πράγματα”.

https://streamable.com/26ph0n

Τέλος, η εκπομπή επιφύλαξε μία ιδιαίτερη έκπληξη για την ηθοποιό που την έκανε μάλιστα να δακρύσει με συγκίνηση.

Ένα βίντεο, στο οποίο παλιοί μαθητές της ξεδίπλωναν τις αναμνήσεις τους από τα χρόνια που την είχαν ως δασκάλα. Δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι η Μαρίνα Ψάλτη υπήρξε καθηγήτρια καλλιτεχνικών και όπως κρίνουμε από το βίντεο με την προσωπικότητά της και το ήθος της άγγιξε πολλές παιδικές ψυχές που τη θυμούνται με όμορφα συναισθήματα μέχρι σήμερα.

https://streamable.com/8pyjfj

Exit mobile version