Δέσποινα Βανδή: Το… μεροκάματο των παιδιών της, ο Νότης Σφακιάνακης και η τσάντα «μαϊμού»
Νέα

Δέσποινα Βανδή: Το… μεροκάματο των παιδιών της, ο Νότης Σφακιάνακης και η τσάντα «μαϊμού»

Δέσποινα Βανδή: Το… μεροκάματο των παιδιών της, ο Νότης Σφακιάνακης και η τσάντα «μαϊμού»

Η Δέσποινα Βανδή έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην κορυφαία θεατρική παράσταση του καλοκαιριού και έχει κερδίσει τις θετικές κριτικές από το κοινό και τους συναδέλφους της.

«Τελείωνα την περιοδεία του Mamma Mia όταν μου έγινε η πρόταση για το “Δικό μας σινεμά”, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και ήμουν έτοιμη να πω όχι. Τώρα που κοιτάζω πίσω λέω “Χριστέ μου πώς μου πέρασε από το μυαλό”. Είναι υπέροχο, είναι καταπληκτικό. Το σενάριο, τα τραγούδια, όλοι αυτοί οι ηθοποιοί», δήλωσε στην εκπομπή Dot η καλλιτέχνης και συνέχισε:

«Ήμουν μαζεμένη. Η δεύτερη φορά είναι όπως στις γέννες. Στην πρώτη έχεις άγνοια κινδύνου, στη δεύτερη ξέρεις τι έχεις να κάνεις».

Στην περιοδεία του Mamma Mia τα παιδιά της Δέσποινας έπιασαν την πρώτη τους… δουλειά.

«Η Μελίνα δούλεψε κανονικά. Βοηθούσε στα παρασκήνια, τους ηθοποιούς με τα μικρόφωνα, έκοβε εισιτήρια, ο γιος μου πούλαγε προγράμματα. Έπρεπε να μάθουν πώς βγαίνει το μεροκάματο».

Η Μελίνα είναι ταλέντο και η Δέσποινα είναι περήφανη μητέρα: «Της Μελίνας τη αρέσει το θέατρο. Είμαι μια περήφανη μάνα. Η Μελίνα θέλει να ασχοληθεί, είναι καλλιτεχνική φύση. Βέβαια αυτά που σκέφτεται είναι από το εξωτερικό. Δεν φαντάζεται εμένα αλλά την Ariana Grande. Φέτος ήρθε πρώτη φορά στα μπουζούκια, στο Αθηνών Αρένα και μαγεύτηκε. Όμως δεν είναι όλα όπως στο Αθηνών Αρένα, που ήταν υπερπαραγωγή.

Η επιτυχία, ο Ντέμης και ο Νότης Σφακιανάκης

«Δεν είχαν ανασφάλεια μήπως με ξεπεράσει η εποχή. Είχα ήδη κάνει τα παιδιά, το οποίο για μένα ήταν πολύ σημαντικό γεγονός και θα άλλαζα… αεροπλάνο έτσι κι αλλιώς. Ήθελα να ασχοληθώ με τη Μελίνα και τίποτα άλλο», τόνισε η Δέσποινα και πρόσθεσε:

«Ήμουν στη Μαδρίτη, έτοιμη να γεννήσω και με παίρνει ο Γιώργος Λεβέντης τηλέφωνο για να μου πει ότι το “Γεια” έχει κάνει τεράστια επιτυχία, πέρασε τον Ατλαντικό και είναι νούμερο ένα στην Αμερική. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καταξίωση για έναν τραγουδιστή στην Ελλάδα αλλά εμένα δεν με ένοιαζε. Ήμουν σε άλλη φάση. Ήθελα απλά να γεννήσω και να πιάσω στα χέρια μου τη Μελίνα».

Η τραγουδίστρια ακολουθεί υγιεινή διατροφή, δεν προλαβαίνει να κάνει γυμναστική και μεγαλώνοντας νιώθει ότι πρέπει να επισκεφτεί τον πλαστικό.

«Βλέπω ότι όσο μεγαλώνω δεν χάνω εύκολα βάρος. Κάνω τριπλάσια προσπάθεια πλέον».

Για τον Ντέμη: «Όλα αυτά τα χρόνια είχε άποψη, έχει μια φιλοσοφία συγκεκριμένη και είμαι μαζί του 100%. Δεν ήταν αρκετό απλώς ένα κείμενο μια φορά στις τόσες, είναι ωραίο να παίρνεις θέση. Μπορεί να μην είναι ενεργός στο προσκήνιο ως ποδοσφαιριστής πλέον, αλλά οφείλει να το κάνει αυτό το πράγμα».

Όσο για το θέμα που είχε προκύψει με τον Νότη Σφακιανάκη: «Ήταν μια τοποθέτηση, ένα ξεκαθάρισμα. Για εμένα ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία και στη δήλωση του Νότη ήταν το ρήμα “επιβάλλεται”. Δεν μπορώ εγώ, στα πλαίσια της δημοκρατίας που έχουμε, να σου πω τι θέλεις και ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Έχεις απόλυτο δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις, αυτό δεν μας απομακρύνει καλλιτεχνικά όσο δεν με ενοχλείς. Το ρήμα “επιβάλλεται” ήταν βαρύ, σήμαινε “καθοδηγώ”. Όταν είσαι καλλιτέχνης επηρεάζεις τον κόσμο».

Οι αδιάκριτες ερωτήσεις

Η Δέσποινα Βανδή ίσως να συνεργαζόταν ξανά με τον Φοίβο, έχει πάρει κρυφά χρήματα από το πορτοφόλι του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο μαζί του.

Η τραγουδίστρια έχει αγοράσει «μαϊμού» τσάντα και θα άφηνε τη Μελίνα να πάει στο  X-Factor.

Κορυφαία στιγμή, όταν την μπέρδεψαν με την Αλεξία Μπακογιάννη.