Δέσποινα Βανδή (για Φοίβο): «Μπορεί να έχουμε χαθεί, αλλά σ’ αγαπάω πάντα»
Νέα

Δέσποινα Βανδή (για Φοίβο): «Μπορεί να έχουμε χαθεί, αλλά σ’ αγαπάω πάντα»

Δέσποινα Βανδή (για Φοίβο): «Μπορεί να έχουμε χαθεί, αλλά σ’ αγαπάω πάντα»

Όσα είπε η τραγουδίστρια για τον συνθέτη

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (17/2) ο Φοίβος.

Ο συνθέτης των επιτυχιών μίλησε για το πώς έγινε συνθέτης, πώς μπήκε στη νομική και δεν την ακολούθησε εν τέλει ποτέ, ενώ αναφέρθηκε και στο επαγγελματικό διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή.

Πριν ο παρουσιαστής τον ρωτήσει γιατί μπήκε αυτή η άνω τελεία μετά από 17 χρόνια, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τον Φοίβο με τα καλύτερα λόγια.

«Τις μεγάλες συγκινήσεις τις έχω ζήσει με τον Φοίβο, μαζί με τον Φοίβο.

Εκείνος ήταν ήδη πετυχημένος στη φάση που συναντηθήκαμε, δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν.

Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει και σκληρός, αλλά ήξερε ότι δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ στους ανθρώπους», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Θυμάμαι όταν φτιάχναμε τον δίσκο «Γεια» και είχαν έρθει οι άνθρωποι της Heaven, στο άκουσμά τους η αντίδρασή τους ήταν σαν να μην πολυκαταλάβαιναν τι γινόταν.

Θυμάμαι τον Φοίβο να βγαίνει έξω και να λέει “Τίποτα, δεν κατάλαβαν τίποτα”, και τελικά ο δίσκος έγινε πλατινένιος σε 11 μέρες.

Σε αγαπάω πάρα πολύ, μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου», είπε κλείνοντας η Δέσποινα Βανδή.