Δημήτρης Αποστόλου: “Μου έχει κάνει πολλά ‘χαζά’ ο Αλέξανδρος αλλά τον αγαπάω πολύ”
Νέα

Δημήτρης Αποστόλου: “Μου έχει κάνει πολλά ‘χαζά’ ο Αλέξανδρος αλλά τον αγαπάω πολύ”

Δημήτρης Αποστόλου: “Μου έχει κάνει πολλά ‘χαζά’ ο Αλέξανδρος αλλά τον αγαπάω πολύ”

Λίγο καιρό μετά το άδοξο τέλος της σειράς “Room service, πλιζ” του Αλέξανδρου Ρήγα και τα όσα θέματα προέκυψαν με την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι, ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε στο “Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη.

Από τα πρώτα πράγματα στα οποία αναφέρθηκε είναι το διαζύγιό του που έχει κατατεθεί και θα βγει το 2020 αλλά και την πίκρα του που δεν βλέπει τα παιδιά του όσο συχνά θα ήθελε.

“Τα παιδιά ζουν με τη μητέρα τους στη Βέροια. Δεν το κρύβω, είναι ένα πράγμα που με έφαγε, ένα σαράκι που έχει αφήσει και πληγές και ψυχοσωματικά”, είπε. “Κάνω ψυχολογική προετοιμασία 2-3 μέρες πριν πάω να τα δω και μετά παθαίνω στερητικό”.

Ο γνωστός συγγραφέας μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και για το οποίο θα χειρουργηθεί. “Πρέπει να κάνω άμεσα εγχείρηση αλλιώς χάνω το νεφρό μου”.

Μίλησε όμως και για τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο υπήρξαν πολλά χρόνια συγγραφικό δίδυμο.

“Με τον Αλέξανδρο διαλύσαμε το ‘μαγαζί’ το 2015 χωρίς να τσακωθούμε. Εγώ με τον Αλέξανδρο έχω ένα πρόβλημα. Μου έχει κάνει πολλά ‘χαζά’ αλλά δεν μπορώ να του θυμώσω γιατί και τον αγαπάω πολύ και νιώθω ότι μου πρόσφερε έναν δρόμο που τον είχα τόσο απωθημένο και τον τράβηξε πάνω”.

Για το εξώδικο που έστειλε, διευκρίνισε ότι στάλθηκε στο κανάλι (ΣΚΑΪ) με κοινοποίηση στον Αλέξανδρο Ρήγα.

“Έστειλα εξώδικό γιατί είδα το ‘Κόκκινο δωμάτιο’ να ετοιμάζεται με άλλο όνομα. Ήταν ενημερωτικό. Ουσιαστικά στον ΣΚΑΪ πήγαινε για να μας πει τι είναι αυτό το πράγμα. Εάν έχει την παραμικρή ομοιότητα εγείρεται θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα, όχι για τη δραχμοθηρία” δήλωσε.

“Θα μπορούσε να με πάρει ο Αλέξανδρος να μου πει τι ακριβώς ετοίμαζε. Οι σχέσεις πρέπει να ορίζονται είτε επί προσωπικού είτε επί επαγγελματικού γι’ αυτό η νομική επιστήμη είναι πολύ σημαντική επιστήμη. Διαχειρίζεται τις ανθρώπινες σχέσεις εκεί που σταματάει η λογική”.

“Δεν θα το έκανα με τίποτα, το θεωρώ μεγάλη βλακεία” είπε για το αν θα έκανε remake κάποιας σειράς. “Αν ξανακάναμε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις” θα σερνόμασταν κι εμείς και τα κορίτσια. Θα ήτανε ΚΑΠΗ”.

“Είχαμε φτάσει στο ‘Κόκκινο δωμάτιο’ 50.000 ευρώ. Ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις μια παραγωγή 6 εκατομμύρια ευρώ. Εμείς πέρναμε 4-5 χιλιάρικα το επεισόδιο. Τα έπαιρνα και ντρεπόμουνα. Καλομάθαμε”, είπε για τις “χρυσές” εποχές των σειρών.