Διονύσης Σχοινάς: Πώς σχολίασε το «μαλλιοτράβηγμα» Γαρμπή – Βανδή που έγινε για χάρη του πριν χρόνια
Νέα

Διονύσης Σχοινάς: Πώς σχολίασε το «μαλλιοτράβηγμα» Γαρμπή – Βανδή που έγινε για χάρη του πριν χρόνια

Διονύσης Σχοινάς: Πώς σχολίασε το «μαλλιοτράβηγμα» Γαρμπή – Βανδή που έγινε για χάρη του πριν χρόνια

Τι είπε μετά την αποκάλυψη της Δέσποινας στο J2US

Μια απολαυστική ιστορία από ένα άγνωστο «μαλλιοτράβηγμά» της με την Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στο live του J2US το περασμένο Σάββατο η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού σόου βρέθηκε στη σκηνή με την Καίτη και εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε «μαλλιοτραβηχτεί» μαζί της για χάρη του.

«Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση. Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Μα που είναι η Καίτη;”. Και ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;”», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Καίτη Γαρμπή, βέβαια, ανέφερε πως δεν θυμάται το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά δεν το αμφισβητεί καθώς έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Ωστόσδο, ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς φαίνεται ότι θυμόταν πολύ καλά το σκηνικό ανάμεσα στις δυο τραγουδίστριες που έγινε για χάρη του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Διονύσης Σχοινάς σχολίασε με χιούμορ: «Καταλαβαίνετε με τι προσωπικότητα ζω 25 χρόνια τώρα. Φυσικά το θυμάμαι αυτό. Η Καίτη έκανε συχνά κάποιο πράγμα. Έφευγε από την πίστα στο δεύτερο πρόγραμμα την ώρα που γέμιζε από κόσμο και δεν τη βλέπανε εύκολα και ερχόταν πίσω στη γκουίντα και με φίλαγε πάντα.

Κάποιες από τις φορές κάναμε μαζί με τη Δέσποινα φωνητικά, φιλαράκι πολύ. Η Καίτη γούσταρε πάντα τη Δέσποινα για το χιούμορ της, το κεφάλι της, το μυαλό της, μοιάζουν πολύ στο χιούμορ οι δυο τους. Οπότε αυτό ήταν πιο πολύ στο χιούμορ και το χαβαλέ αυτό παρά στη ζήλεια».