Δούκισσα Νομικού: «Ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός να επιστρέψω»
Νέα

Δούκισσα Νομικού: «Ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός να επιστρέψω»

Δούκισσα Νομικού: «Ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός να επιστρέψω»

Η παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή Make Over που έρχεται στον ΣΚΑΪ

Ύστερα από περίπου τέσσερα χρόνια απουσίας, η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεοπτική σκηνή με ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο θα… αλλάξει ζωές.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να αποσυρθεί για ένα διάστημα ώστε να μεγαλώσει τα παιδιά της και πλέον είναι πανέτοιμη να ριχτεί στη «μάχη» της τηλεθέασης.

«Δεν καθόμουν, έκανα δυο παιδάκια στο ενδιάμεσο και ήταν ο χρόνος που χρειαζόμουν κι εγώ και τα παιδιά μου. Μου έλειψε η τηλεόραση, οι συνθήκες είναι περίεργες, δεν φανταζόμουν ότι θα είμαστε έτσι, όμως δεν μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του ΣΚΑΪ, ήταν πολύ τιμητική», είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει:

«Οι αλλαγές είναι πολύ εντυπωσιακές, το πριν και το μετά είναι δύο άνθρωποι διαφορετικοί».

Η Δούκισσα είχε προτάσεις όσο βρισκόταν στο σπίτι και μεγάλωνε τα παιδιά της. «Υπήρξαν άνθρωποι που με θυμόντουσαν και μου πρότειναν διάφορα πρότζεκτ, αλλά τώρα ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός να επιστρέψω», δήλωσε.

Η ίδια έκανε πρόταση στη Σίσσυ Χρηστίδου για αλλαγή. «Θα ήθελα να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά της Σίσσυς, για να πάμε στο εξωτερικό για διεθνή καριέρα, με αυτό το πρόσωπο που έχει».

Όσον αφορά στον ανταγωνισμό: «Είναι σκληρός σε όλες τις ζώνες. Σηκώνω μανίκια και είμαστε έτοιμοι. Είναι ωραίο που υπάρχουν πολλά πρότζεκτ στην τηλεόραση».