Πού συναντήθηκαν ο Ντάνος, ο Σαραβάκος, ο Σεφερλής και η Σάσα Μπάστα;
Νέα

Πού συναντήθηκαν ο Ντάνος, ο Σαραβάκος, ο Σεφερλής και η Σάσα Μπάστα;

Πού συναντήθηκαν ο Ντάνος, ο Σαραβάκος, ο Σεφερλής και η Σάσα Μπάστα;

Αγωνίστηκαν για καλό σκοπό

Ένας ιδιότυπος ποδοσφαιρικός αγώνας  διοργανώθηκε την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας, με πρόσωπα από τον αθλητισμό, τον κόσμο της τηλεόρασης και όχι μόνο και αφορούσε την κακοποιημένη Μυρτώ.

Η ιστορία της Μυρτούς συγκλόνισε το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2012, όταν έπεσε θύμα βάναυσης κακοποίησης στην Πάρο, ενώ βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά της στο νησί.

Η 22χρονη σήμερα Μυρτώ συνεχίζει να δίνει ακόμα το δικό της αγώνα για την αποκατάστασή της επτά χρόνια μετά το τραγικό συμβάν.

Οι θεατές αντί να πληρώσουν εισιτήριο πρόσφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλης και του Δήμου, ενώ παράλληλα στήριξαν τη Μυρτώ με όσα χρήματα μπορούσε ο καθένας να διαθέσει.

Ανάμεσα στους παίκτες του φιλανθρωπικού τουρνουά ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Βασίλης Τσιάρτας.

Εκεί ήταν και η Σάσα Μπάστα.

“Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω σε ένα παιχνίδι που μπορεί να πετύχει κάτι και να διαμορφώσει στο καλύτερο τη ζωή κάποιου” είπε στις κάμερες ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

“Καλό είναι να γίνεται θόρυβος γύρω από το όνομά σου. Ευχαριστώ όλους αυτούς που ασχολούνται μαζί μου” δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής σχετικά με τον ντόρο που έχει προκαλέσει η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει.

Η Σάσα Μπάστα μίλησε για τις προτάσεις που τις έχουν γίνει για να συμμετέχει σε δυο σίριαλ, ενώ σε ερώτηση για το αν θα λάβει μέρος στο Just the 2 of us η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει συμφωνήσει ακόμα σε κάτι.

https://streamable.com/2t8i6