Έλενα Χριστοπούλου: Η αντιπαράθεση on air με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Νέα

Έλενα Χριστοπούλου: Η αντιπαράθεση on air με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Έλενα Χριστοπούλου: Η αντιπαράθεση on air με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μπήκε με άγριες διαθέσεις στο πλατό

Την Έλενα Χριστοπούλου υποδέχτηκε στην έναρξη της εκπομπής η Φαίη Σκορδά, η οποία -πέρα από το αψεγάδιαστο στυλ της- ήταν έτοιμη για… κονταρομαχίες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

https://streamable.com/a0m5q8

Η πρώτη “μπηχτή” στον Ουγγαρέζο

Οι ερωτήσεις έπεσαν “βροχή” καθώς η παρουσιάστρια ήθελε να πάρει απαντήσεις  για όλα όσα ακούγονται για την Έλενα, η ίδια όμως φρόντισε πρώτα από όλα να ρίξει την μπηχτή της στον Δημήτρη  για όσα είχε πει ότι το My Style Rocks.

“Εσύ τα ξέρεις καλύτερα! Μας λες πέφτουν οι κάμερες, πέφτουν τα φώτα, πες μας εσύ και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα” του είπε.

“Όταν θα έχω δίκιο θα με πάρεις να μου το πεις;” της είπε ο Δημήτρης.

“Δεν έχω το τηλέφωνό σου!”, του απάντησε προτού η Φαίη Σκορδά στρέψει τη συζήτηση στο My Style Rocks.

https://streamable.com/w2yz1q

“Αν δεν υπάρχει υπογραφή δεν υπάρχει εκπομπή”

Όπως είπε η Έλενα έχει μπει άνω τελεία στο My Style Rocks και αναμένουν ενημέρωση. Μίλησε όμως και για τη φημολογούμενη πρόταση να παρουσιάσει δική της εκπομπή μόδας.

“Άλλο να γίνεται συζήτηση σε ένα γραφείο για μια εκπομπή και άλλο να υπάρχει υπογραφή. Αν δεν επικυρωθεί κάτι με υπογραφή για μένα δεν υπάρχει τίποτα. Είναι τιμητικό να ακούγεται το όνομά μου. Μετέωρη θα ένιωθα εάν οι άνθρωποι που αγαπώ δεν είχαν υγεία. Η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση” είπε χαρακτηριστικά.

“Άνθρωποι της τηλεόρασης μου είπαν πολύ ωραία πράγματα για την Ηλιάνα”

Κάναμε διάφορα ραντεβού με διάφορα κανάλια, ακούσαμε και εκπομπή για make over. Είμαστε στη φάση που θα ανακοινωθεί τι θα γίνει. Τα ραντεβού με ΣΚΑΪ και Alpha τα έκανα εγώ. Η πρωταρχική μου σκέψη είναι να πάει καλά η Ηλιάνα καλά όχι εγώ.

“Άνθρωποι της τηλεόρασης, με ένσημα, μου είπαν πολύ ωραία πράγματα για την Ηλιάνα και ότι την εμπιστεύονται”.

“Δεν έχει σχέση η δική μου αποχώρηση από το GNTM με της Ηλιάνας-που έγινε με πολύ ωραίο κλίμα πριν καν υπογράψω στον ΣΚΑΪ-

“Γιατί να επενδύσει ένα κανάλι πάνω μου όταν έχει κορίτσια που πάνε καλά; Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι δε μεθέλοουμε αλλά αν δε βλέπεις ότι δεν κάνουνε μια κίνηση γιατί να μείνεις; Για διαφορετικό λόγο έφυγα εγώ από το Star από ό,τι η Ηλιάνα”

Δεν θα βγάλω στο προσκήνιο το παρασκήνιο. Όποιος το κάνει είναι λάθος.

https://streamable.com/0o7vmf

Η δήλωση της Βίκυς Καγιά και η κριτική του Περρή

Η Έλενα απάντησε για την περιβόητη δήλωση της Βίκυς Καγιά ότι όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει.

Όπως είπε την ενόχλησε γιατί δεν ήταν η θέση της να κάνει αυτή τη δήλωση. “Πολύ μεγάλη παρόρμηση. Θα έπρεπε κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και να φιλτράρουμε λίγο αυτά που λέμε. Αυτό θα της έλεγα αν ήταν δικό μου κορίτσι”.

“Κάθε κανάλι πληρώνει γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων για να απαντούν” συμπλήρωσε. “Κάθε άνθρωπος έχει τον ρόλο του και να μη μπαίνει σε άλλα μονοπάτια γιατί παρεξηγείται”.

Για τα όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής  στη Ναταλία Γερμανού απάντησε: “Γίνεται εγώ να αλλάξω τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης με ελάχιστη τηλεοπτική παρουσία;”

“Αραβανή και Σκορδά με μαγιό είναι τα ωραιότερα κορμιά που έχω δει” ήταν ένα από τα σχόλια που έκαναν εντύπωση.

https://streamable.com/3pq55n

Η κόντρα με τον Ουγγαρέζο για την Ηλιάνα και το J2US

Την είπε όμως και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη δήλωσή του ότι η Έλενα έχει ετοιμάσει την Ηλιάνα για την “αρένα”.

“Βγαίνεις να πεις  ότι την έχω μαθητεύσει. Το γύρισες και κάνεις κωλοτούμπα. Ο Δημήτρης είναι πολύ αντιδραστικός. Είσαι αντιδραστικός, το καταλαβαίνεις; Διαφωνώ γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι 32 χρονών δεν μπορείς να του λες τι να πει”, του είπε.

https://streamable.com/qcgx1w

“Ποια είμαι εγώ να μιλήσω για την Ελένη Μενεγάκη; Είναι μοναδική. Εγώ την αντιμετωπίζω σαν Μίδα. Μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα. Όταν τη βλέπω θυμάμαι ότι είναι θηλυκό. Έχω πάει στην εκπομπή της. Τα λίγα λεπτά μου έμεινα μαζί της ήταν μάθημα”, είπε η Έλενα.

Η συζήτηση γύρισε στις δυναμικές γυναίκες και τη σχέση τους με τους άντρες με την Έλενα να λέει την εξής ατάκα: “Επειδή έχω φάει πολύ ποίημα στη ζωή μου είπα κάποια στιγμή σταματάω με το ποίημα και πάω τώρα με την αλήθεια”.

Eίπε όμως και πολύ καλά λόγια για το J2US: “Προχθές έκανε κάτι νούμερα τρελά. Είναι πολύ ωραίο αυτό. Είναι ωραίο να πηγαίνουν οι εκπομπές καλά να έχει ο κόσμος δουλειά”.

“Έχω αδυναμία στη Δέσποινα Βανδή, είναι αντράκι”, σχολίασε.

https://streamable.com/o51fae