Ελένη Μενεγάκη: «Μου μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου κι εγώ την άκουσα. Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε κάντε το μακριά από τα MMΕ»
Νέα

Ελένη Μενεγάκη: «Μου μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου κι εγώ την άκουσα. Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε κάντε το μακριά από τα MMΕ»

Ελένη Μενεγάκη: «Μου μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου κι εγώ την άκουσα. Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε κάντε το μακριά από τα MMΕ»

Η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα στο πρώην ζευγάρι

Αν και η Ελένη Μενεγάκη αποφεύγει να παρουσιάζει θέματα στην εκπομπή της, όπως η διαμάχη του Θοδωρή Μαραντίνη με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αυτή τη φορά αποφάσισε να το δείξει, αλλά και να πάρει θέση, έχοντας μιλήσει με την παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι».

Σίσσυ Χρηστίδου: Απάντησε στη συνέντευξη Μαραντίνη – «Θα προβώ στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας»

Η Ελένη Μενεγάκη, τόνισε στον «αέρα» της εκπομπής της ότι είχε επικοινωνία με τη Σίσσυ Χρηστίδου και έστειλε το μήνυμά της, ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά μακριά από τα ΜΜΕ, καθώς τα παιδιά τους είναι αρκετά μεγάλα σε ηλικία.

«Ξεκινάμε με ένα θέμα που χθες δεν το πιάσαμε καθόλου στην εκπομπή, είναι από τα θέματα που η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να τα παίζω στην εκπομπή. Αφορά σε δύο ανθρώπους πολύ αγαπητούς από την πλευρά της δουλειάς τους, μιλάω για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, ένα ζευγάρι που εδώ και λίγα χρόνια δεν είναι πια μαζί. Μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει τουλάχιστον εγώ που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, και ούτε και ήθελα να ξέρω τους λόγους που αυτό το ζευγάρι έπαψε να είναι μαζί.

Θεωρώ ότι μέχρι ένα σημείο, οι αποφάσεις τους για το πώς θα το προχωρήσουν, δηλαδή τι να βγαίνει στη δημοσιότητα-δηλαδή το τίποτα- κατά τη γνώμη μου ήταν και πάρα πολύ σωστές. Υπάρχουν δύο παιδιά, αρκετά μεγάλα, και που δεν ξέρω πώς θα χειριστούν το θέμα και οι δύο γονείς από εδώ και μπρος. Από χθες έχει δοθεί μία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και ουσιαστικά έχει φωτίσει κάποια θέματα που αφορούν σε αυτούς τους δύο και το διαζύγιό τους. Πράγματα πολύ ιδιαίτερα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη επεσήμανε: «Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μία απάντηση. Μίλησα μαζί της. Θα έλεγα καλύτερα ότι εκείνη μίλησε μαζί μου κι εγώ την άκουσα. Θέλω να δούμε κάποια αποσπάσματα από αυτά που είπε ο Θοδωρής και να δούμε την απάντησή της. Κι αν ένα πράγμα από όλα που σήμερα έχουν συζητηθεί είναι, ότι με πολύ μεγάλη αγάπη ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή του να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο που δημιούργησε οικογένεια και παιδιά, κι αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι είναι:

Κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μία ρήξη σήμερα, μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω, γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε… Δυστυχώς υπάρχει το διαδίκτυο κι όλα μένουν μέσα… Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε κάντε το μακριά από τα MME».

«Φαντάζομαι πώς θα αισθάνθηκε και η ίδια ακούγοντας να συζητιούνται οικονομικά πράγματα που αφορούν στο ζευγάρι, και δεν είναι για δημόσια συζήτηση, και ενώ δεν είναι καλό να βγαίνουν τέτοια έγγραφα –και κανείς μας δεν ξέρει ποτέ πώς είναι δυνατόν να διαρρέουν- που μόνο το ζευγάρι μπορεί να ξέρει… Κάθε φορά ό,τι κι αν ακούς, ακούς τα μισά. Τα οικονομικά δεν είναι ωραίο να συζητιούνται στην τηλεόραση, είναι πολύ άσχημο. Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτή την ιστορία» πρόσθεσε η παρουσιάστρια για να καταλήξει:

«Αυτό που συμβαίνει με ανθρώπους όπως είμαστε όλοι εμείς που είμαστε γνωστοί για κάτι που έχουμε κάνει, που πρέπει να ζεις το διαζύγιό σου παραπάνω από μία φορά, να ακούς και τα σχόλια του κάθε ανθρώπου που είναι δημόσια ή στο σπίτι του, είναι άλλο ένα βάρος που έρχεται πάνω στο πρόβλημα που ήδη αντιμετωπίζεις, που είναι τεράστιο».

Διαβάστε ακόμα