Νέα

Ελένη Μενεγάκη: Τραγουδιστής συζητά για την εκπομπή της

Ελένη Μενεγάκη: Τραγουδιστής συζητά για την εκπομπή της

Έχει ανοίξει τον κύκλο της στην αναζήτηση συνεργατών λένε οι πληροφορίες του Παύλου Σταματόπουλου

Από νωρίς έχει ξεκινήσει η Ελένη Μενεγάκη τις ετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή στο Mega και ιδιαίτερο είναι το στοίχημα για το ποια ομάδα θα την πλαισιώνει στο πάνελ της.

Πολλά τα σενάρια για το ποιους συνεργάτες θα επιλέξει γι΄αυτό και Γρηγόρης Μπάκας έσπευσε να μάθει αν ο Βασίλης Καλλίδης θα είναι ένας εξ αυτών.

Τον συνάντησε στα γυρίσματα του Celebrity Game Night κι αμέσως τον ρώτησε αν θα είναι στο πλευρό της. Παρ΄όλα αυτά εκείνος κράτησε ουδεέτρη στάση λέγοντας: «Εγώ προς το παρόν δεν θα κάνω τίποτα μέχρι τη στιγμή που μιλάμε. Την Ελένη Μενεγάκη τη λατρεύω, με ανέδειξε και της οφείλω τα πάντα αλλά δεν θέλω να πω κάτι, γιατί γενικότερα ό,τι και να πω πιθανόν να ερμηνευθεί λάθος».

Επιστρέφοντας στη ροή ο Πάνος Σταματόπουλος αποκάλυψε τη δική του πληροφόρηση που θέλει πολύ γνωστό τραγουδιστή να βρίσκεται σε συζητήσεις για το πάνελ της λαμπερής οικοδέσποινας.

«Μου ήρθε μία πληροφορία ότι η Ελένη έχει ανοίξει τον ορίζοντα της σε σχέση με τους συνεργάτες. Δεν είναι μόνο δημοσιογράφοι και σεφ. Και έχει συναντηθεί με έναν εν ενεργεία τραγουδιστή για να είναι στην ομάδα της. Θα μείνω σε αυτό και θα σωπάσω για πάντα».

https://streamable.com/n760s5

Exit mobile version