Νέα

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Το Breakfast @Star είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε για τα επόμενα 15-20 χρόνια»

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Το Breakfast @Star είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε για τα επόμενα 15-20 χρόνια»

Καλεσμένοι στο Dot η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν μεταξύ άλλων για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα με την πρωινή εκπομπή τους στο Star την οποία θα ήθελαν να συνεχίσουν αν τους δοθεί η ευκαιρία τις επόμενες δεκαετίες.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, εγώ το ζητούσα από το σύμπαν. Ήρθε και χάρηκα που μας έγινε η πρόταση με τον Ετεοκλή. Ενθουσιαστήκαμε με την αντιμετώπιση και την εμπιστοσύνη από το κανάλι» είπε η Ελένη στην αρχή.

«Είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε για τα επόμενα 15-20 χρόνια. Στο δικό μου μυαλό επενδύω σε κάτι που έχει ένα ταβάνι που φτάνει μακριά» πρόσθεσε ο Ετεοκλής.

Αναφορικά με την κριτική που δέχτηκαν η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δήλωσε ότι «Επειδή ακούστηκε ότι “πώς έγιναν παρουσιαστές αφού δεν έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία” εγώ δεν το βρίσκω λογικό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται».

Όσο για τον Ετεοκλή εξήγησε ότι «μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο λέγεται κάτι τέτοιο αλλά οι καιροί αλλάζουν. Η τηλεόραση είναι επικοινωνία δεν σημαινει σημαίνει όταν έχεις τη γνώση μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά του».

Exit mobile version