Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ευθύνη για την εκπομπή…»
Νέα

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ευθύνη για την εκπομπή…»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ευθύνη για την εκπομπή…»

Η αιχμηρή απάντηση μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή

Η Ελεονώρα Μελέτη έσπασε χθες τη σιωπή της σχετικά με τα όσα ακούγονται για τα «σύννεφα» στη συνεργασία της με τον Νίκο Μάνεση απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των followers της στα social media.

Όμως, η παρουσιάστρια έδωσε ακόμη μία απάντηση μέσα από ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη στον «Δρόμο FM» ξεκαθαρίζοντας στα ίσια τη θέση της.

«Εγώ είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου δεν παραιτούμαι ειδικά όταν δεν έχω ευθύνη. Δεν παραιτήθηκα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι είτε με νίκη είτε με ήττα. Ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η άποψη του Νίκου Μάνεση σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη που δημοσίευσε στο μπλογκ του εδώ στο Znews ήδη από χθες Δευτέρα. Ο δημοσιογράφος θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνη τη συνάδελφό του για τις χαμηλές πτώσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός που ψύχρανε τις σχέσεις τους σε σημείο που πλέον έχουν γίνει δύο «εχθροί» στο ίδιο κανάλι.

https://streamable.com/hshqd4