Ελεονώρα Μελέτη: Τέλος από τον Alpha;
Νέα

Ελεονώρα Μελέτη: Τέλος από τον Alpha;

Ελεονώρα Μελέτη: Τέλος από τον Alpha;

Όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται εκτός Alpha.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «διαζύγιο» της παρουσιάστριας με το κανάλι, στο οποίο μέχρι σήμερα παρουσίαζε την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη», μόνο συναινετικό δεν ήταν και ότι ο Alpha επέλεξε να «σπάσει» το συμβόλαιό της και να λύσει τη συνεργασία μαζί της.

Οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τον κανάλι φαίνεται ότι μπήκαν σε τροχιά διάλυσης λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της νέας της εκπομπής.

Να θυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη μεταπήδησε από τη late night ζώνη στην πρωινή και κλήθηκε να καλύψει το δίωρο 11-1 κάνοντας πλέον infotainment εκπομπή με την επιμέλεια του Νίκου Μάνεση.

Τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά όταν ξεκίνησαν να διαρρέουν φήμες ότι η ίδια και ο Νίκος Μάνεσης δεν έχουν και την καλύτερη των συνεργασιών, με αφορμή και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε η εκπομπή.

Η επιθυμία της παρουσιάστριας ήταν να ξαναγυρίσει στη late night ζώνη και το είχε εκφράσει ξεκάθαρα στο Instagram ενώ την ίδια στιγμή άρχισαν οι παραιτήσεις συνεργατών της εκπομπής που η μία διαδέχονταν την άλλη.

Ο Νίκος Μάνεσης αποχώρησε από την επιμέλεια της εκπομπής έχοντας πρώτα ξεσπάσει για όλα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο.

Το κανάλι μάλιστα αναγκάστηκε να παρέμβει κάνοντας σύσταση τόσο στους συνεργάτες της εκπομπής, όσο και στην Ελεονώρα Μελέτη και στον Νίκο Μάνεση, να σταματήσουν τις δηλώσεις και τις διαρροές για να χαμηλώσει τους τόνους και να μη δώσει άλλη αφορμή για συζητήσεις και εικασίες.

Τελευταία αλλαγή στην εκπομπή της έγινε μόλις πριν από λίγες μέρες οπότε άλλαξε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής και στο πάνελ μαζί της ως συμπαρουσιαστές κάθισαν η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

Το Znews επικοινώνησε τόσο με την Ελεονώρα όσο και με το κανάλι για να επιβεβαιώσει την είδηση αλλά δεν κατέστη δυνατόν να συνομιλήσει μαζί τους, καθώς οι δύο πλευρές προς το παρόν τηρούν «σιγή ιχθύος».

Για τον λόγο αυτό την μεταδίδουμε με πάσα επιφύλαξη και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες -που τόσο έντονα κυκλοφορούν-  με επίσημες ανακοινώσεις.