Ελεονώρα Μελέτη: 4 νέες παραιτήσεις από την εκπομπή της
Stay tuned

Ελεονώρα Μελέτη: 4 νέες παραιτήσεις από την εκπομπή της

Ελεονώρα Μελέτη: 4 νέες παραιτήσεις από την εκπομπή της

Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Πριν από λίγο έφτασε η πληροφορία στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής “Ώρα για Μελέτη”, Ασπασία Κάρλου υπέβαλε την παραίτησή της.

Αυτή ήταν, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, η τρίτη φορά που η έμπειρη δημοσιογράφος υπέβαλε την παραίτησή της, μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα γίνει δεκτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάρλου είναι αρχισυντάκτης και της εκπομπής “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” και έτρεψε παράλληλα και τις δύο εκπομπές όλο αυτό το διάστημα.

Δεν είναι όμως η μόνη που αποχωρεί. Την παραίτησή τους υπέβαλαν και ο Γιώργος Γρηγοριάδης όπως και ο Νίκος Μισίρης που είναι και αυτοί χρόνια συνεργάτες με τον Μάνεση και επαγγελματίες που σέβεται και εκτιμά πολύ. Ο λόγος της παραίτησής τους, όπως μου μετέφερε άνθρωπος που εργάζεται στην εκπομπή, έχει να κάνει με το ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρχε άσχημο περιβάλλον στην εκπομπή. Οι δημοσιογράφοι είχαν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, αυτούς που είχε επιλέξει η Ελεονώρα και αυτούς που είχε επιλέξει ο Μάνεσης και υπήρξαν κόντρες.

Ερωτηματικό παραμένει ακόμα με το τι θα κάνει ο Τάσος Τεργιάκης. Ο δημοσιογράφος που μέχρι πέρσι συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη υπέβαλε κι εκείνος την παραίτησή του. Ωστόσο, όπως ακούγεται, του ζητήθηκε να παραμείνει στην εκπομπή και να αναλάβει την αρχισυνταξία της, τώρα που η Ασπασία Κάρλου ζήτησε να αποχωρήσει.